surfman Odesláno Prosinec 25, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2018 Tak jsem 6.12. provedl upgrade z jedničkové Octavie na řadu trojkovou a pořídil Octavii 2,0 TDi 110 kW s 6st. DSG, r.v. 2014 a naskákáno měla 169500 km. Jde o dovoz z Itálie, výbava Ambition Plus: xenony, zadní PDC, duální klimatizace s climatronikem, navi Amundsen a další. Zatím najeto asi 2 tis. km a naprostá spokojenost. Určitě proběhnou nějaké úpravy a dodělávky, které půjdou dodělat. První již proběhla, a to výměna řadičky DSG s oloupaným chromem za verzi DSG z Kodiaqa, která má tlačítko na boku a je větší, tudíž mi lépe vyhovuje. Zmíněná výměna použité řadičky za novou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 25, 2018 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2018 Ještě jsem stihnul Octávku označit klubovou samolepkou, aby byla možná identifikace příslušnosti :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Prosinec 26, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2018 Krasavice, at slouzi [emoji592][emoji1303]Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 28, 2018 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2018 (upraveno) Díky, snad bude sloužit stejně bezchybně jako všechny její předchůdkyně. Upraveno Únor 12, 2019 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 28, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2018 Ať slouží Pepo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 28, 2018 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2018 Máro díky. Děláš i na OIII nějaký kodování? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 3, 2019 Sdílet Odesláno Únor 3, 2019 ahoj, nějakej kabel furt mám, druhej muj kabel má už asi rok Ozi. jako můžu ti něco nakodovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 5, 2019 Sdílet Odesláno Únor 5, 2019 Parádní skok! Z OI je to prostorově hodně znát, co? :) Tak ať slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 5, 2019 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2019 marekczek: já bych chtěl zatím jenom základ jako Start stop off, hlídání žárovek off, staging, corner a možná ještě něco...ono mi toho bcm jednotka ve výbavě Ambition nedovolí. Dakie: Je to fakt velkej skok, víc místa, víc pohodlí, ale na jedničky co jsem měl, nikdy nedám dopustit a nezapomenu. Žádná mě nikdy nevypekla, všechny sloužily bez nějakých větších potíží. S trojkou mám už od koupě najeto asi 6 tis. a zatím velká spokojenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.