Avanti Odesláno Květen 28, 2019 Sdílet Odesláno Květen 28, 2019 (upraveno) Konečně jsem se dokopal a koupil ty doporučené LED panely do stropních lampiček. Zatím jen tchánovi, tak moje má ještě čas, ale je to fakt pecka 😉 👍 Upraveno Květen 28, 2019 uživatelem Avanti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Prosinec 5, 2019 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2019 (upraveno) Avanti: Super, jsem rád že se ti taky líbí 😉 Jak budu mít chuť nahodím nějaké info o Malině, nějak nebyl čas :) blíží se 393 tísíc kilometrů a rok od koupě :) Upraveno Prosinec 5, 2019 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Leden 28, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2020 (upraveno) Tak Malina má od 395xxx km po roce u mě nového majitele 🙂 Ještě teda dopíšu co jsem do ní nasypal od toho co jsem zde dával naposledy, jelikož původně jsem vůbec neměl v plánu ji prodávat tak jsem postupně udělal několik dalších věcí preventivně jak je u mě zvykem 🙂 Android rádio Isudar a parkovací kamera ve spínači kufru Přední světla a mlhovky - originál Škoda, staré už nesvítili úplně ideálně (asi vypálené čočky) a byly lehce zašlé, zároveň všechny žárovky Osram Cool Blue Spojka - Ještě původní, jezdila v pohodě ale stojí pár korun tak proč ne, rovnou vyměněn převodový olej a silentbloky převodovky v nápravě Chladič a kompresor klimatizace - preventivně před dovolenou, chladič byl už brutálně rozsekaný tak jsem se bál kdy to lehne 😄 kompresor jsem ještě prodal za pár korun (originál původní 2009) a stále slouží kamarádovi. Komplet všechny ramena zadní nápravy - nešla seřídit geometrie no a když už,tak jsem to tam dal všechno nové... Začalo lehce hučet levé přední ložisko takže obě nové, tím pádem už byly všechny 4 nové 🙂 Zadní tlumiče a pružiny už jsem měnil dříve, tak jsem dal nové i přední tlumiče pružiny a silentbloky ramen, po seřízení geometrie podvozek jak nový, paráda... 🙂 Trošku prolínal olej kolem vany tak jsem ji shodil a vyměnil preventivně šály na ojnicích, vydrželi by ale když už byla vana dole zajímal mě stavA ještě nový startér Bosch, na starém odešla cívka Pár fotek 🙂 Upraveno Leden 28, 2020 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.