Přejít na obsah

Morriissee Octavka

Doporučené příspěvky

• o 3 měsíce později...
Tak menší novinky na autě jsou akorát nový kotouče s deskama a tenhle víkend kvůli prasklý levý přední pružiny jsem nechal měnit obě dvě radši. foto ještě dodám ať se to tady taky trochu aktualizuje :P

Tak je sem pak hoď. To se mi ještě nestalo a bůh ví, kdy tyhle pružiny byli měněný, za mě určitě ne a to jí mám 4 roky.

Odkaz ke komentáři
Tak je sem pak hoď. To se mi ještě nestalo a bůh ví, kdy tyhle pružiny byli měněný, za mě určitě ne a to jí mám 4 roky.

tak ukážu jen ty starý jak vypadali a nejspíš byly ještě od výroby a ruplo naštěstí tak že se stim dalo jezdit a zjistil jsem to nahodou minulej víkend když jsem kontroloval kotouče a mel jsem to zvedlý :P

Odkaz ke komentáři
tak ukážu jen ty starý jak vypadali a nejspíš byly ještě od výroby a ruplo naštěstí tak že se stim dalo jezdit a zjistil jsem to nahodou minulej víkend když jsem kontroloval kotouče a mel jsem to zvedlý :P

O to mi jde vidět ty starý. To musí ale špatně i sedět ne? Mě trochu začala lítat prdel, to vypadá na tlumiče, ale uvidím až budu dávat snížený pružiny, jestli mi vůbec někdy dojdou...

Odkaz ke komentáři
O to mi jde vidět ty starý. To musí ale špatně i sedět ne? Mě trochu začala lítat prdel, to vypadá na tlumiče, ale uvidím až budu dávat snížený pružiny, jestli mi vůbec někdy dojdou...

tak to sem ty fota hodim během zejtřka. tak nějak jsem to hned nepoznal asi jsem to zjistil čerstvě po tom co mi to ruplo ale naštěstí to nebylo nedky v polovině nebo nekde na vrchu pružiny takze se stim dalo ještě chvílí jezdit. a jak na ne už dlouho čekáš?

Odkaz ke komentáři
tak to sem ty fota hodim během zejtřka. tak nějak jsem to hned nepoznal asi jsem to zjistil čerstvě po tom co mi to ruplo ale naštěstí to nebylo nedky v polovině nebo nekde na vrchu pružiny takze se stim dalo ještě chvílí jezdit. a jak na ne už dlouho čekáš?

Skoro měsíc a to měli přijít po 14 dnes. Pořád se vymluvají, že jim je Eibach ještě nedodal, parchanti. Tak se na ně těším :P Tak uvidíme, zítra tam budu volat. Ale to není nic neobvyklého, mámě jsem objednával na volvo výfuk a doba měla být 3 - 4 týdny a ejhle 2 měsíce pryč a když jim zavolám, tak říkají, že bude přístí týden a zase nic, tak tam taky zítra zavolám. Ještě čekám na tlumiče na kapotu, ty by měli být tento týden, tak jsem zvědav...

Odkaz ke komentáři
Skoro měsíc a to měli přijít po 14 dnes. Pořád se vymluvají, že jim je Eibach ještě nedodal, parchanti. Tak se na ně těším :P Tak uvidíme, zítra tam budu volat. Ale to není nic neobvyklého, mámě jsem objednával na volvo výfuk a doba měla být 3 - 4 týdny a ejhle 2 měsíce pryč a když jim zavolám, tak říkají, že bude přístí týden a zase nic, tak tam taky zítra zavolám. Ještě čekám na tlumiče na kapotu, ty by měli být tento týden, tak jsem zvědav...

to bych od ty firmy radsi uz nic neobjednaval kdyz to nedodaj v danej termin co pisou a jestli to vubec dodaj. tak hodne stesti stim zejtra

Odkaz ke komentáři
to bych od ty firmy radsi uz nic neobjednaval kdyz to nedodaj v danej termin co pisou a jestli to vubec dodaj. tak hodne stesti stim zejtra

TAk jsem se spletl, budu volat už dnes. Mám tam dosti velikou slevu a vše vždy bylo druhý den, jen tohle je na odjednávku. Tak uvidíme, kdy to dorazí. A ten vyfuk jsem bral naposledy u tehle firmy. Vsechny 3 veci jsou od jinych firem.

Upraveno uživatelem Noac
Odkaz ke komentáři

to asi určitě ale měl jsem štěstí zjistil jsem to náhodou když jsem to měl zvedli a kontroloval kotouče jak si ty desky sedaj tak jsem ti toho náhodně všim

Budu rozpovídanější - masakr, mám kliku, že se mi to ještě nestalo, musím zaklepat 3x. Hlavně, že se nic nestalo.

trochu lepší :palec: stesti fakt bylo ze jen ten malej kousek rupnul a ne nekde v polovine nebo vejs to by bylo mnohem horsi

Odkaz ke komentáři
to asi určitě ale měl jsem štěstí zjistil jsem to náhodou když jsem to měl zvedli a kontroloval kotouče jak si ty desky sedaj tak jsem ti toho náhodně všim

trochu lepší :palec: stesti fakt bylo ze jen ten malej kousek rupnul a ne nekde v polovine nebo vejs to by bylo mnohem horsi

To určitě. Já zkouknu pružiny v jakým jsou stavu až je budu měnit, zatím to snad nevypadá, že by byli špatný. Ale chci snižovat...

Odkaz ke komentáři
ty chceš snižovat? :palec: tak to bude opravdu hráblo :)

Jj o 3cm mám objednaný pružiny, jelikož těma kolesama se mi to o 2 cm zvedlo.

aspon budes mit klid pak a urcite uz taky budou mistama nak narezly jako moje

Uvidíme, co jsem jinak je prohlížel, tak vypadají ok.

Odkaz ke komentáři
Jj o 3cm mám objednaný pružiny, jelikož těma kolesama se mi to o 2 cm zvedlo.

Uvidíme, co jsem jinak je prohlížel, tak vypadají ok.

tak aspon tak ja se o ne predtim nezajimal a veril jsem ze jeste dlouho vydrzi :palec: a bohuzel a ted jen doufam ze uzz nic dalsiho nnebudu muset spravovat

Odkaz ke komentáři
tak aspon tak ja se o ne predtim nezajimal a veril jsem ze jeste dlouho vydrzi :palec: a bohuzel a ted jen doufam ze uzz nic dalsiho nnebudu muset spravovat

Já rád spravuju, hlavně když si to můžu dělat sám a nepotřebuji to dávat k panu doktorovi.

Odkaz ke komentáři
tak na tyhle veci jsem to musel nekomu davat sam bych to tezko zvlad vymenit ty pruziny tak obcas k doktorovi musim

Co neudělám já, dělají se mnou kluci na dílně v práci a to co neudělají ani oni, jde to k dokturkovi...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...