Přejít na obsah

Morriissee Octavka

Doporučené příspěvky

Tak po delší době zde ukazuju svoji Octávku kterou vlastním od července 2009 a při koupi měla na tachometru zobrazených 98500km a to se mi zdálo podezřelé ale bylo po prvním majiteli a měla servisní knížku a podle posledního servisu kde to bylo servisovany jsem si zjistil telefonem zda to ma tolik najeto a říkali že jo takze musim věřit. Interiér auta vipadal skoro jako nový takže to snad souhlasilo jen exterier ma par škrábanců ale to nevadí. Tak abych jí představil je vyrobená roku 2001 MR 2002 1,9 TDi 66kW 210Nm typ ALH karoserie liftback a v tmavě modrý metalíze a ve výbavě Elegance takže manuální klimatizace, lokentí opěrka, palubní počítač ASR, výškově nastavitelný sedačky, nastavitelný volant , imobilizér, mlhovky, posilovač řízení, originál rádio, zadní stěrač.

post-2217-1270411469_thumb.jpg

post-2217-1270411484_thumb.jpg

post-2217-1270411495_thumb.jpg

post-2217-1270411508_thumb.jpg

post-2217-1270411524_thumb.jpg

post-2217-1270411541_thumb.jpg

post-2217-1270411550_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
pěkná pěkná hele toe focený hned na kraji Litvajzu že jak je Benzina nedávno jsem tam byl s Snb-riderem takže vítaj krajane :rolleyes:

děkuju moc jo je to tam foceny to je nejblizsi wapka, včera jsem to tam byl kdyz jsem prezul na letni kola konecne a docela me prekvapilo ze uz chtej zalohu za pujceni kyblu s vodou, nekdy muzem udelat nakej malej srazek :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
děkuju moc jo je to tam foceny to je nejblizsi wapka, včera jsem to tam byl kdyz jsem prezul na letni kola konecne a docela me prekvapilo ze uz chtej zalohu za pujceni kyblu s vodou, nekdy muzem udelat nakej malej srazek :P

Jj můžeme se domluvit v tom problém nevidím

Vladan: no on se nemůže vymlouvat na tankodrom jako ty :rolleyes::rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Vitej na foru!

Pekna octa a k tomu moje barva - krasna jenom par dni po umiti a potom nic moc!

Pekne km take, to mas teprve ani ne zajeto auto, ja tam mam 200tkm a slape to jako bomba, chipmann to ma jeste vis a take se mu to jeste nerozpadlo :o !

Odkaz ke komentáři
Vitej na foru!

Pekna octa a k tomu moje barva - krasna jenom par dni po umiti a potom nic moc!

Pekne km take, to mas teprve ani ne zajeto auto, ja tam mam 200tkm a slape to jako bomba, chipmann to ma jeste vis a take se mu to jeste nerozpadlo :o !

díky za privitani :P zrovna to bylo po umyti auta jeste mistama mokry ;)

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
me ani moc neprijde ze je moc vysoka a snizit ji ani nemuzu uz takhle mam nekdy problem zajet do garaze nekdy to skrta o spodni kryt motoru ;)

Néé to mi neříkej toe jenem plast :o :P ;) dolůůůůůůůůů

Odkaz ke komentáři

tady vám ještě ukážu fotky z dřívějška jedna hezky zasněžená :P a další kdy se mi jí podařilo krasne zašpinit jedinou jízdou z Příbramy na Meziboří a před jízdou byla krásně umytá ;) fotky interiéru dodám později a mam dokonce foto jak jsem překročil kilometry z 99 999 km na 100 000km :o

post-2217-1270492474_thumb.jpg

post-2217-1270492486_thumb.jpg

post-2217-1270492495_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Honzíku když sme u těch fotek,mě když si je posílal na skype tak byli úplně všechny otočený :P ale tam se to dá naštěstí otočit takže pohoda :o

vím ty jsem neupravoval v malovaní abych dal zamazal kus RZ ;) tak jsem to neotačel a není to problem normalne v prohlížeči tady to už je problem jak si stěžoval houmik ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...