Robí Odesláno Únor 9, 2019 Sdílet Odesláno Únor 9, 2019 (upraveno) Tak jelikož moje Octavii 3 RS - co jsem měl skončila totálkou. Tak jsem pořídil zase Octavii 3 RS, ale tentokrát ve verzi combi. Takže zde nové téma a na srazu se máte opět na co těšit :-) Něco o ní: Byl teda fakt oříšek sehnat něco v rozumné cenové relaci a chtěl jsem hlavně aby to bylo podobné té mé. Takže nakonec jsem našel v Německu jednu z úvěru, která má najeto pouze 10 000km. Teda měla se mnou za týden ujela už 2300 km :D Takže u mě jí to dlouho nezůstane tak malý najezd. Je v plné výbavě krom střešního okna a kessy. Kessy jsem měl na předchozí a je to fakt droga, docela mi to tu chybí, ale vzhledem k velkým krádežem pomocí kessy, jsem hledal bez ní. Co nás čeká? :-) - nalepit samolepku oc clubu - chip 186KW - sehnat alu na zimu a gumy - červené pruhy zepředu a zezadu - výměna řadící páky za červenou - zkosený volant s červenou kůží - zatmavit okna na nejvyšší možnou mez - podložky pod zadní kola - odblokovat koukání na video za jízdy - led spz - led osvětlení interiéru - led nástupní zony - odstranit rámečky spz - vypnout start/stop systém Upraveno Únor 9, 2019 uživatelem Robí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 9, 2019 Sdílet Odesláno Únor 9, 2019 Nahoď víc fotek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Únor 20, 2019 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2019 Postupně, jakmile udělám úpravy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.