mausek Odesláno Únor 20, 2019 Sdílet Odesláno Únor 20, 2019 Ahoj,po týdnu bádání se na Vás obracím s problémem se svou 1.6 74kw 1997.Praskly mi na přítlačáku packy na vypínání spojky,spojka vyměněna a od té doby se mnou nespolupracuje. Samotný start probíhá-otočím klíčem na start a ona se párkrát převalí ale nechytne,druhé nastartování točí ale nechytne-musím o milimetr až dva povolit klíček a chytne,pak běží bez problému. Doted uděláno- rozebraný startér vyčišteno uhlíky dobré -test startéru bez zátěže -ok (vysune roztočí) -nová cívka na startéru -nový elektrický spodek spínací skřínky -baterie nabita a vyzkoušena pod zátěží-ok -proměřeno ukostření motoru a všechny vodiče na skrat a průchodnost -diagnostika čistá -sundán startér,protočení motoru i převodovky bez závad-jde na lehko bez drhnutí Do té výměny spojky bez závad a spolehlivá,elektriky ani motoru se nikdo při výměně nedotkl .Napadá vás proč to dělá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Únor 21, 2019 Sdílet Odesláno Únor 21, 2019 Spínací skříňka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mausek Odesláno Únor 21, 2019 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2019 jj,jak jsem napsal výše -nový elektrický spodek spínací skřínky dokonce jsem nechal ten spodek vytazenej a zkusil to nastartovat šroubovákem - beze zmeny ,pořád špatné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mausek Odesláno Únor 22, 2019 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2019 VYRESENO. Spatne kabelove oko hlavniho kostriciho kabelu ke starteru-uvolneny lisovany spoj,kabel vyhnily.Vklidu dobry a meritelny pri zahybani delal bordel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.