Gelinek Odesláno Duben 10, 2019 Sdílet Odesláno Duben 10, 2019 Dobrý den, mám dotaz na zkušené. Mám Octavii 3 elegance 2015. Dnes po příchodu k autu ve městě jsem zjistil, že mi nějaký pitomec úplně vyvrátil zpětné zrcátko u spolujezdce dopředu. Ručně jsem ho vrátil, elektrické nastavování zrcátka funguje, blinkr je také v pořádku. Vyhřívání jsem nezkoušel. Chtěl bych se zeptat, zda může být něco poškozené. Nemám elektrické sklápění. Budu vděčný za rady. G. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misor1994 Odesláno Duben 10, 2019 Sdílet Odesláno Duben 10, 2019 Do isteho uhla sa da v pohode otocit, ale pri vacsom otoceni moze dojst k poskodeniu ustrojenstva zrkadla, najma ak mas elektricky sklapatelne zrkadla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gelinek Odesláno Duben 10, 2019 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2019 A dá se nějak poznat, zda něco není poškozeného? Zítra vyzkouším, zda funguje vyhřívání. Elektrické polohování jde, blinkr také svítí. Zrcátko se ani nijak nehýbe a je pevné. Elektrické sklápění nemám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misor1994 Odesláno Duben 11, 2019 Sdílet Odesláno Duben 11, 2019 No iba pouzivanim :) myslim si vsak, ze nemas sa coho obavat. Kabelaz je aj trochu pruzna, ma nejaku volu. Neriesil by som to, ked je vsetko v poriadku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gelinek Odesláno Duben 12, 2019 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2019 Dobře. Moc děkuji.? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.