StearX Odesláno Duben 19, 2019 Sdílet Odesláno Duben 19, 2019 Zdravím mám octavii 1.9tdi 81kw s chipem na 105kw plus vstřikovací trysky sprint 764 turbo hybridní obal je z 81kw a vnitřek z 110kw arl jde mi tu o to že vlastně teď to turbo tlaci nějakých 1.2bar přitom jakoby máš co zkousne je 2.0bar chtěl bych ho zvednout aspoň na 1.8bar u starších turb jako třeba na golf 3 66kw má turbo na sobě takovou dlouho šroubovici a když vlastně se to trochu utáhlo tak to pak tlačilo víc tak mě zajímá jestli to u tohohle funguje stejně protože tady to táhlo od ovládání vlastně co vede do turba je podstatně kratší oproti tomu třeba na g3 :) Díky za rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan.blazek Odesláno Duben 19, 2019 Sdílet Odesláno Duben 19, 2019 Já myslím že počipu 1,2b je vcajku. Auto Ti jede dobře?Tak nešpekuluj tlak turba, nebo si připrav prachy na druhý turbo. To nejsou závodní turba, který tlačej i přez 3b, ale taky vydrží třeba jen sezonuMilan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
StearX Odesláno Duben 19, 2019 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2019 před 3 hodinami, milan.blazek napsal: Já myslím že počipu 1,2b je vcajku. Auto Ti jede dobře? Tak nešpekuluj tlak turba, nebo si připrav prachy na druhý turbo. To nejsou závodní turba, který tlačej i přez 3b, ale taky vydrží třeba jen sezonu Milan Kamarád má základního golfa prakticky 66kw natočll na turbu 2 bary cca letí mu to jak zbesilí a už na to má najeto tak 30 000km a furt v oohodě blbý řeči mi moc neporadí mě zajímá jestli to je stejný jako u tý 66kw to štelování né jestli odejde turbo nebo neodejde mám podložený že když nepřesáhnu 2 barů tak to turbo bude normálně držet samozřejmě pokud tomu nebudu dávat kudlu pokaždý když do toho auta sednu ale to i kdybych to měl v základu jde tu o to když už tam mám to hybrydní turbo tak ho chci naplno využít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan.blazek Odesláno Duben 19, 2019 Sdílet Odesláno Duben 19, 2019 Tak si nastav na tyčce ať tlačí to co chceš.Můj názor je, že 2bary je už na to turbo hodně. Ono Ti udrží třeba i 3bary, ale na jak dlouho?Ono nejde o motor, jestli 66kw nebo 110kw, ale o to turbo.Když to drží kamarádovi, tak ať Ti to nadtavíMilan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
StearX Odesláno Duben 19, 2019 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2019 před 58 minutami, milan.blazek napsal: Tak si nastav na tyčce ať tlačí to co chceš. Můj názor je, že 2bary je už na to turbo hodně. Ono Ti udrží třeba i 3bary, ale na jak dlouho? Ono nejde o motor, jestli 66kw nebo 110kw, ale o to turbo. Když to drží kamarádovi, tak ať Ti to nadtaví Milan však ano ale mě jde o to aby to bylo stejný to nastavení jinak si to udělám žejo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.