RAZTY Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 ASI ZKOUŠEL JAK MU FUNGUJE PARKOVÁK :smich PŘITOM PŘED NÍM NENÍ NIC , TAK NECHÁPU PROČ SE NA TEBE TAK NALEPIL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Rosťo právě, že před ním bylo taky auto Do té mezery by vlezla v poho felicie (možná i krátká fabka) s odstupy od předního a zadního auta tak 40 čísel a nebo se to té mezery nasere kombajn s odstupem vzadu 4 cm a vpředu 25 cm. Kokot jeden. Pochopim to v létě, ale ne v zimě .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 A TO POČKEJ AŽ BUDE VYJÍŽDĚT, JESTLI SE MU TO ZHOUPNE , TAK SE TI OPŘE O NÁRAZNÍK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Už vyjel, trnul jsem strachy (byl jsem připraven ihned zasáhnout) Okamžitě jsem si šel posunout auto (bohužel jsem nejprve musel donutit sundat tu sněhovou čepici) ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 ASI ZKOUŠEL JAK MU FUNGUJE PARKOVÁK :smich PŘITOM PŘED NÍM NENÍ NIC , TAK NECHÁPU PROČ SE NA TEBE TAK NALEPIL No rekl jsi, asi skousel parkovaci sistem :pivo: :pivo: :pivo: ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 on ty parkovaky zkouší poměrně často a tím pádem zkouší mou trpělivost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Mozna je to naka holka ktera te hce zkouset este vic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Bohužel holka to není 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Leden 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 Dneska jsem dal svému autí malý dárek k blížícímu se jubileu v podobě nových předních kotoučových brzd. Původní byly už pěkně vystrouhané. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 TAK SEM HOĎ NĚJAKÉ ÚDAJE O TĚCH NOVÝCH KOTOUČÍCH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Leden 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 Zimmermann .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Leden 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Tuž dojedu ráno do rachoty a hle na budíky. Takove fajne výročí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Tuž dojedu ráno do rachoty a hle na budíky. Takove fajne výročí :) ROSTIK TO TVÉ AUTO JEŠTĚ MUSÍ VONĚT NOVOTOU PĚKNÉ ČÍSELKO ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 jednim slovem . . .LUXUSNI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 ty woe Rostík,ty to nemáš ještě zajetý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 (upraveno) Moc hezke vyroci. Rostiku to mas ty rucicky z GTIcka???? Upraveno Únor 1, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Taky bych bral takové kilometry :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Únor 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Jestli se k tomu dostanu, tak během týdne půjde pryč z auta původní 2 kanálový signálový kabel a bude nahrazen lepším novým 4 kanálovým - KICX RCA 06 ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 ROSTIK TO VYPADÁ JAKO KABEL Z NASA ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Únor 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 (upraveno) Rostíku, to se Ti jenom zdá Jinak dneska proběhl nákup letních papučí - CONTINENTAL CSC 2 91V .... Upraveno Únor 15, 2011 uživatelem Kaproš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Únor 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 Výměna RCA úspěšně provedena - to byl porod Na druhou stranu se mi zdá, že po výměně signálů to hraje nějak lépe :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 Moc pěkná octáva :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Březen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 Po necelém půl roce mi odešla jedna H4 Osram Night Breaker. Tou výdrží jsem zklamán :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 (upraveno) :) http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.c...e-o5314973.html http://auto.bazos.cz/inzerat/9410513/Proda...ia-I-xenony.php Upraveno Březen 23, 2011 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Praskání Osraramek je bohužel daň za lepší svítivost, mám ten samý problém. Razty, Ty jsi strašný pokušitel ! Ale k tomu ještě ostřiky, čidla na nápravu a kdo ví co ještě a jsi na 10 tis.Kč. To ty H4 vyjdou furt levněji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Kdo si pořídí žárovky s vyšší svítivostí (např. od Osramu), tak je nejlepší si k tomu dokoupit i led denní svícení a má na dlouhou dobu klid . Sám mám Osram NB společně s led denním svícením už skoro 2 roky a když jsem v listopadu kontroloval ty žárovky jak na tom jsou, tak jsem se nestačil divit, díky tomu dennímu svícení nebylo vidět žádné opotřebení vláken, takže předpokládám, že další 2 roky by mohly vydržet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Březen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Marťas: počítal jsem s tím, že NB nevydří, ale aby vydržely pouze cca 5500 km. To je celkem málo. Konny: denní svícení jsem měl na sériovém nárazníku. Na RS nárazníku denní svícení už nechci. Zkusil jsem to v OBI reklamovat, tak uvidím co na to dodavatel .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 (upraveno) Tak me Osram NB praskl ted v nedeli po motokarach a to byl v Lilo cca rok a pul bez denniho sviceni. Max jsme obcas jezdil na mlhovky. Taky bych ho sel reklamovat jenze mam dvojbaleni a nemuzu najit doklad. Takze pockam az prdne i ten druhy a jdu si koupit Osram NB Plus. Ted za mnou 2x jela Rubi v Bublince s NB Plus a i kdyz je ma serizene tak to byl sajning jak hovado!!!!!!!!!!! :P Upraveno Březen 24, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Tak me Osram NB praskl ted v nedeli po motokarach a to byl v Lilo cca rok a pul bez denniho sviceni. Max jsme obcas jezdil na mlhovky. Taky bych ho sel reklamovat jenze mam dvojbaleni a nemuzu najit doklad. Takze pockam az prdne i ten druhy a jdu si koupit Osram NB Plus. Ted za mnou 2x jela Rubi v Bublince s NB Plus a i kdyz je ma serizene tak to byl sajning jak hovado!!!!!!!!!!! to není žárovkama........fabka vždy i při předpisovém seřízení světel tak trošku oslňuje :P :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.