Petan Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Zdravim,koupil jsem parkovaci asistent a dostal jsem k tomu gateway jednotku na rok vyroby 2008 a vyš a ja mam auto 2006.Potřeboval bych vědět kde se tato jednotka nachazi abych ji mohl vyměnit a sparovat.Pan co mi parkovaky prodaval tvrdi že uz takhle udělal vice aut a jde to.Včera mi znamej hledal jednotku a nasel pouze jednotku pod volantem ale uplně jinou s 2 konektory a ta nova ma pouze jeden a i tvarově je jina.Je tedy ještě jina jednotka nekde jinde pod palubkou?V přiloze davam fotku jednotky co jsem dostal k parkovakum Diky za rady uz mam kompletně vse hotovy jen s jednotkou uz nevim rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 nad pedálem plynu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 vše hotový akorát to nefunguje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan Odesláno Duben 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 A kde přesně tam je?Nemate nějakou fotku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.