Guest houmik Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 brzdice nech cerveny Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 brzdice nech cerveny červený ne.....to se za tou ........... ztratí :D :lool: Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Za tou cernou? Prave ze ne... Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Emiiilio: Kola pujdou na auti az tam budou folky a cerne sloupky aby vynikly. Houmiku: Myslis? Me osobne se cervena hodne libi a mam ji i na ruznych osvetlenich. Jajic: Ty potvoro pockej az prijedu Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Kube souhlasimm s Houmikem červene a nejlíp 312kotouce :D at vyplniš to prazdne místo Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 ? Me osobne se cervena hodne libi a mam ji i na ruznych osvetlenich....."NIGHT CLUB CAR" Jajic: Ty potvoro pockej az prijedu :) čekám :D Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 (upraveno) Libore: To se jeste uvidi podle toho co se bude delat s motorem :D Jo a uz jsem je mel jednou doma ale sly do sveta. Koupil jsem je v nevhodnou dobu Petre: Tak cekej Upraveno Leden 29, 2011 uživatelem Kube Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Kube, já si myslím, že budou černý kola Lilo slušet moc.. Sám se nemůžu dočkat, až je nahodíš, protože mám taky stříbrný auto a myslím, že by to vypadalo moc pěkně.. pro začátek zkusím teď poklice fouknout černou barvou a uvidíme, na léto bych chtěl taky možná černý spidery, nebo jiný kola a proto jsem na tu černou zvědavej.. takže za mě jen a ten plech pod motor závidím, dobrá práce.. ten výpoušťák bych neřešil a jednou za čas sundal celej plech, alespoň budeš vědět, jak to pod ním vypadá :) PS: na růžovou se vyser, to není nic pro stříbrný žihadla :D Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Lilo budu slušet černé spidery o tom neni pochyb jen už aby byl čas na přezouvání Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 O tom mi povidejte. Nemuzu se dockat novyho snizeni a hlavne letos udelame decentne pasika a to se taky moc tesim, ale vsechno se to ted planuje jen v hlave, protoze pocasi nedovoli absolutne nic. Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Jo kluci mi ani nemluvte. Se tesim jak male decko az bude lepsi pocasi. Mam toho tolik co chci delat a skoro vsechno uz mam nachystane doma. Jen to pocasi. Kurna at uz je jaro Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Vy to mate jeste dobry, ale ja musim vydrzet az do Velikonoc s prezouvanim Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 (upraveno) No ja ted musim prodat svoje 16" a na Spiderky koupit gumicky a az bude teplo tak to prehodit a dodelat interier Bubline a pak hodit folky na obe auti a do toho porad shanim ty zadni vrata na Lilo a Rs narazniky Upraveno Leden 30, 2011 uživatelem Kube Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Tak jsem se dneska nechal unest a objednal si u jednoho clena GTi rucicky bo vypadaj fak hezky Ale hlavne resim dilema co koupit za gumy takze uvitam vase konstruktivni napady. Rozmer je jasny 225/45/R17 a nejlepe jeste XL a MFS. Uz to studuju x hodin a jsem fakt v pasti. Jestli Dunlop, nebo Brigestone, nebo Pirelli, nebo Contiky.... ATD..... ATD...... :D :D Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 LONI JSEM JEZDIL NA CONTIKACH CO JSEM ZDĚDIL PO HOBLÍKOVI 225 / 45 / 17 A BYL JSEM UNEŠEN JAK JSOU TICHÉ A DOBŘE SEDÍ V ZATÁČKÁCH :D HOBLÍK SI PAK KOUPIL BRIDGESTONE A MOC DLOUHO MU NEVYDRŽELY CELKEM RYCHLE SE SJELY , MYSLÍM ŽE TO JSOU TY CO JSI OD NĚHO KUPOVAL NA TĚCH SPIDERECH SNAD MĚ TADY NEUKAMENUJOU , ALE LETOS PŮJDU DO TĚCHTO GUM. DOUFÁM ŽE SI NA NICH NEROZBIJU DRŽKU :D ALE ZASE ZA TY PRACHY TO STOJÍ PRUBNOUT CO V NICH JE http://www.pneunet.cz/pneu/14277/nankang-s...-XL-94-V-letni/ Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 V Nemecku na tom jezdi dost aut, na tech Nankang. Nekdo z fora je taky nahodil minuly rok a zadny spatny zkusenosti se tu neobjevily. Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 No ja ti nevim Houmi. Nevypadaji zle ale aby vydrzely tempo 4x4....... Mesicne 1200Km dalnice a cca 400km okresky :D Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 No ja ti nevim Houmi. Nevypadaji zle ale aby vydrzely tempo 4x4....... Mesicne 1200Km dalnice a cca 400km okresky :D TAK JESTLI CHCEŠ ABY TI DLOUHO VYDRŽELY , TAK SI KUP BARUMKY , TY NESEDŘEŠ ANI ZA PĚT LET :D JSEM JE MNĚL A BYLY NESMRTELNÉ :) ALE NESMĚLO ZAPRŠET , TO BYL PAK TANEC :lool: Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Tos spatne pochopil. Nejde mi o extra vydrz. Jen bech nechtel aby sly dopr... po 15tis.... To bych je nemel ani na jednu sezonu...... :D Ale zas za ty prachy to je asi jedno.... :) Jen maj skladem jen tri kusy voe :lool: :) :D Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Tos spatne pochopil. Nejde mi o extra vydrz. Jen bech nechtel aby sly dopr... po 15tis.... To bych je nemel ani na jednu sezonu...... :D Ale zas za ty prachy to je asi jedno.... Jen maj skladem jen tri kusy voe :lool: :) :D NO MUSÍŠ POČKAT AŽ BUDE SEZONA VOE :) ;) :D A PÍŠOU O NICH ŽE NAJEDOU 35 - 40 000 KM :D Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Tak je kup. Vyzkusej, rekni co a jak a pak kdyztak kupim aj ja :lool: :) Ja mam doma jeste ty 16" takze mam na cem jezdit :D Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 OK :palec:PAK DÁM VĚDĚT JAK TO NA NICH FRČÍ , JSEN ROZHODNUT NA 100% ŽE JE BERU Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Razty ja si delal srandu :lool: Nemusis delat testovaciho kralika :D Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Razty ja si delal srandu :D Nemusis delat testovaciho kralika :D TO JE V POHODĚ :lool: JÁ UŽ JSEM BYL ROZHODNUTÝ ŽE JE VEMU JEŠTĚ DŘÍVE NEŽ JSME SE TADY O NICH ZAČALI BAVIT :) Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Hele nankangy jsem jezdil na oktě i já. Nejprve rozměr 225/45/17 a když se sjeli tak sem koupil znova 215/45/17. Každej rozměr jsem měl 2 letní sezony. Roční nájezd cca 35tis km. Takže si troufnu říct, že jsem na každým rozměru najezdil cca 35tis km. Jízdní vlastnosti víceméně v pohodě. Stačili i na takové normální svižnější ježdění. Párkrát jsem s nima byl i jezdit autoslalom a taky fungovali. Akorát když se ojeli pod polovinu tak začali hučet. V žádném případě tyhle gumy po sezónách nepřehazovat přední za zadní. Tak asi tak Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 (upraveno) Octaviusi dekuji za dalsi nazor a zkusenost. Ted prolizam web a ruzne prodejce pneu a procitam zkusenosti uzivatelu a jedni pisou tak a druzi tak. Je to jak se vsim takze fakt zalezi na kazdem jak se rozhodne Upraveno Únor 8, 2011 uživatelem Kube Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Díky Kube za dnešní pokec rad jsem pokecal... jinak Lilo bude fešanda až se uděla a rad jsem ji vyel taky na vlastni oči... skoda že sem emohl ukazat octu ja :D tak na srazech už určitě :P Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 (upraveno) Libore nemas zac. Ja te rad poznal :P a moc dik za obchod. :D Upraveno Únor 17, 2011 uživatelem Kube Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 (upraveno) Tak dneska dostala Lilo dalsi servis. Byl vymenen olej a filtr v haldexu. K tomu vcera jezisek prinesl GTI rucicky do budiku a v nedeli bude dalsi darecek pro Lilo :D Upraveno Únor 18, 2011 uživatelem Kube Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky