Přejít na obsah

LILO by Kube

Doporučené příspěvky

Libore: To se jeste uvidi podle toho co se bude delat s motorem :D Jo a uz jsem je mel jednou doma ale sly do sveta. Koupil jsem je v nevhodnou dobu :rolleyes:

Petre: Tak cekej :smich:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Kube, já si myslím, že budou černý kola Lilo slušet moc.. Sám se nemůžu dočkat, až je nahodíš, protože mám taky stříbrný auto a myslím, že by to vypadalo moc pěkně.. pro začátek zkusím teď poklice fouknout černou barvou a uvidíme, na léto bych chtěl taky možná černý spidery, nebo jiný kola a proto jsem na tu černou zvědavej.. takže za mě jen :smich: a ten plech pod motor závidím, dobrá práce.. ten výpoušťák bych neřešil a jednou za čas sundal celej plech, alespoň budeš vědět, jak to pod ním vypadá :)

PS: na růžovou se vyser, to není nic pro stříbrný žihadla :D :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

O tom mi povidejte. :rolleyes: Nemuzu se dockat novyho snizeni a hlavne letos udelame decentne pasika a to se taky moc tesim, ale vsechno se to ted planuje jen v hlave, protoze pocasi nedovoli absolutne nic. :smich:

Odkaz ke komentáři

No ja ted musim prodat svoje 16" a na Spiderky koupit gumicky a az bude teplo tak to prehodit a dodelat interier Bubline a pak hodit folky na obe auti a do toho porad shanim ty zadni vrata na Lilo a Rs narazniky :rolleyes:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak jsem se dneska nechal unest a objednal si u jednoho clena GTi rucicky bo vypadaj fak hezky :lol: Ale hlavne resim dilema co koupit za gumy takze uvitam vase konstruktivni napady. Rozmer je jasny 225/45/R17 a nejlepe jeste XL a MFS. Uz to studuju x hodin a jsem fakt v pasti. Jestli Dunlop, nebo Brigestone, nebo Pirelli, nebo Contiky.... ATD..... ATD...... :D :D :smich:

Odkaz ke komentáři

LONI JSEM JEZDIL NA CONTIKACH CO JSEM ZDĚDIL PO HOBLÍKOVI 225 / 45 / 17 A BYL JSEM UNEŠEN JAK JSOU TICHÉ A DOBŘE SEDÍ V ZATÁČKÁCH :D

HOBLÍK SI PAK KOUPIL BRIDGESTONE A MOC DLOUHO MU NEVYDRŽELY :lol: CELKEM RYCHLE SE SJELY , MYSLÍM ŽE TO JSOU TY CO JSI OD NĚHO KUPOVAL NA TĚCH SPIDERECH

SNAD MĚ TADY NEUKAMENUJOU , ALE LETOS PŮJDU DO TĚCHTO GUM. DOUFÁM ŽE SI NA NICH NEROZBIJU DRŽKU :D ALE ZASE ZA TY PRACHY TO STOJÍ PRUBNOUT CO V NICH JE :smich:

http://www.pneunet.cz/pneu/14277/nankang-s...-XL-94-V-letni/

Odkaz ke komentáři
No ja ti nevim Houmi. Nevypadaji zle ale aby vydrzely tempo 4x4....... Mesicne 1200Km dalnice a cca 400km okresky :D

TAK JESTLI CHCEŠ ABY TI DLOUHO VYDRŽELY , TAK SI KUP BARUMKY , TY NESEDŘEŠ ANI ZA PĚT LET :D JSEM JE MNĚL A BYLY NESMRTELNÉ :) ALE NESMĚLO ZAPRŠET , TO BYL PAK TANEC :lool:

Odkaz ke komentáři

Tos spatne pochopil. Nejde mi o extra vydrz. Jen bech nechtel aby sly dopr... po 15tis.... To bych je nemel ani na jednu sezonu...... :D Ale zas za ty prachy to je asi jedno.... :) Jen maj skladem jen tri kusy voe :lool: :) :D

Odkaz ke komentáři
Tos spatne pochopil. Nejde mi o extra vydrz. Jen bech nechtel aby sly dopr... po 15tis.... To bych je nemel ani na jednu sezonu...... :D Ale zas za ty prachy to je asi jedno.... :lol: Jen maj skladem jen tri kusy voe :lool: :) :D

NO MUSÍŠ POČKAT AŽ BUDE SEZONA VOE :) ;) :D A PÍŠOU O NICH ŽE NAJEDOU 35 - 40 000 KM :D

Odkaz ke komentáři

Hele nankangy jsem jezdil na oktě i já. Nejprve rozměr 225/45/17 a když se sjeli tak sem koupil znova 215/45/17. Každej rozměr jsem měl 2 letní sezony. Roční nájezd cca 35tis km. Takže si troufnu říct, že jsem na každým rozměru najezdil cca 35tis km. Jízdní vlastnosti víceméně v pohodě. Stačili i na takové normální svižnější ježdění. Párkrát jsem s nima byl i jezdit autoslalom a taky fungovali. Akorát když se ojeli pod polovinu tak začali hučet. V žádném případě tyhle gumy po sezónách nepřehazovat přední za zadní. Tak asi tak

Odkaz ke komentáři

Octaviusi dekuji za dalsi nazor a zkusenost. Ted prolizam web a ruzne prodejce pneu a procitam zkusenosti uzivatelu a jedni pisou tak a druzi tak. Je to jak se vsim takze fakt zalezi na kazdem jak se rozhodne :smich:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak dneska dostala Lilo dalsi servis. Byl vymenen olej a filtr v haldexu. K tomu vcera jezisek prinesl GTI rucicky do budiku a v nedeli bude dalsi darecek pro Lilo :D :smich:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...