Přejít na obsah

LILO by Kube

Doporučené příspěvky

Tak jsem dneska opravoval loketku. Teda to byla ale strasna drina :D :D :D Oprava za 170kc :lol: A to mi trvalo pres 2roky :rolleyes:

Nápodobně, sice jsem sehnal tu páčku asi za polovic :blink: , ale trvalo mi to taky asi dva roky :) Konečně se mi opěrka nevysype za přední sedačky :D

Ještě, že jsi to tak krásně nafotil :lool:

Odkaz ke komentáři

Kontrolni otazka: a na to jsi prisel jak??? :rolleyes: (kdyby jsi to nepochopil tak tohle je rečnicka otazka takze necekam odpoved a bud opravdu tak hodny a pis si sve chytre poznatky nekam jinam,nebo se mam o tobe taky zacit nelibe vyjadrovat???)

Odkaz ke komentáři

Ty kolega si nedavno koupil SI s 2.5tdi v laurin&klement a rikal ze to jede jako krava ale verim ze ten novy SII 3.6FSI pofici jeste lip :lol: :lol: :lol: Co se tel tyce tak SGSII je fakt paradni. Dvoujadrovy procesor dela divy. K tomu nadherny displei a brutalni fotak,velka pamet a uzasne mala vaha :prcprc:

Odkaz ke komentáři

Nohicu co se smejes??? :lol:

Jinak mam male dilema. Jelikoz je "stara" baterka v haji tak premyslim nad new ale jakou? Ted jsem tam mel Vartu a i kdyz se prblem s jejim vybijenim odstranil tak nevim jestli do ni jit zase?? Nemate nejaky tip?? :o

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...