Neználek Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 No jasne, vsichni budou spat a ja budu sundavat :D Každý máme nějakou úchylku :lool: u mě to byly chromované kliky :o u tebe zástěrky :P Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 Tak to abych fakt parkoval vedle Jiriny a ty jsi mi prestrojil jeho predek :lol: Heeeéj! :) To abych sebou vzal dva rotwajlery. :) Davide, pak se musíme domluvit - na zimu se mi budou zástěrky hodit. :D Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 Premyslel jsem kam vam dat ty fotky jestli k Dekovi nebo Houmikovi ale nakonec je dam k sobe. Tohohle drobecka jsme okokovali v nemecku. Moc krasne udelany kousek a hlavne jak novy Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 (upraveno) Tak jsem si teda vcera konecne udelal radost a poridil jsme pro Lilo hlinikace na zimu A jsem rad,ze nakonec jsem sehnal a rozhodl se pro tyhle. Kdyz jsme si Lilo prvne privezli domu tak mela v rezerve prave tenhle hlinikac tak jsem si rekl,ze by bylo fajn mit tyhle kola a hlavne se mi taky hoodne libi Timto bych chtel podekovat clenu Culda za skvely a bezproblemovy obchod ;) Upraveno Květen 25, 2012 uživatelem Kube Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Květen 25, 2012 Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 Krásné kola - dobrá volba. :) Je tajné za kolik si je koupil? Já mám totiž ty samé - taky na zimu. Jenže budou muset z domu. Už je nevyužiju. Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 25, 2012 Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 hlavně ať sloužej , taky díky za obchod Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 25, 2012 Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 dobře si vybral Kubo Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2012 (upraveno) Neni tajne za kolik jsem je koupil. Byly tady v bazaru a cenofka za vsech pet byla 5500,- coz je slusna cena. A uz mam kupce na gumy :D Ja si na ne hodim svoji new sadu s plechacu a na plechy obuju fungl nove pro Rubi na Bublinku v jejim rozmeru ;) Upraveno Květen 26, 2012 uživatelem Kube Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 26, 2012 Sdílet Odesláno Květen 26, 2012 Ty voleeee ten golf je mrdaaaa jak cyyyyyp, potrebuju kapesnickyyyyyyy :smich: :smich: :smich: :smich: :lol: :lol: Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2012 No tak ted uz ti na to neskocim ty lumpe jeden!!! Ty jsi ale komediant :lol: :lol: Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Takte aby jste nerekli,ze jen jezdim tak dnes probehl servis v podobe: vymena oleje a vsech filtru,prevazeni kol a sezuti zimaku. Zvazoval jsem prelak tech zimaku ale kaslu na to. Jsou to zimaky. No a porad resim dilema jestli new motor nebo go toho stavajiciho.... :( Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 13, 2012 Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 Co máš s motorem Kubo že uvažuješ o GO nebo o jiném motoru? Něco málo si vzpomínám, žes mluvil o špatném vstřikovači.... Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 Vstrikovac kape, turbo basti olej, vypada ze bude i vacka uz mit vule.... K tomu dvojhmota se spojkou... GO a opravy cca 40tis, new motor a co je treba 50tis. tenhle ma najeto cca 300tis new bude do 100tis.. Ale uz ASZ 96kW ;) Takze se kalkuluje a premysli jestli to cpat do tohohle polomrtveho nebo sehnat lepsi a mladsi... Kazdopadne to bude raketa... :( Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 13, 2012 Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 Ja ti prodam 1,8T 20V VVVVVrs No a prejdu na to naftu no :lool: Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 13, 2012 Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 ja ti prodam xenony chces :D Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 Eee jednaosmtdvacetv je fuj a divně to smrdí a xeony co nesvítí nechci :P Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 14, 2012 Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 Hm, tak to je blbé že je to všechno najednou. Vstřik a spojka jsou spotřební zboží po Tvých Km už je výměna nutná, turbo je škoda že baští, možná by šlo opravit, na vačku jsi přišel jak že má vůle? Máme v práci ještě 3 staré O1 ale se 66-81KW motory, které mají cca 500-600 tis.Km, ale turba mají určitě původní a stále jezdí na garančky do škodovky. Žádná z nich nežere olej, jedné trochu piští turbo. Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 Joo tak to jsou vschno rotacky a ty jsou nejlepsi na vydrz a zvlast kdyz se jim venujete, to se pak nedivim. Ale buh vi u lilo jak se o ni starali predemnou... O tom vstriku vime uz delsi dobu ale ted se to zhorsuje. A vacku kontrolovali kluci tehda pri prvnim velke oprave motoru a mela nejake znamky opotrebeni takze logickou uvahou a tim jak se ten motor chova se usuzuje ze je na tom hur. A kdyz to probirame horem dolem tak vychazi lip koupit novejsi motor s mensim najezdem km.... Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 14, 2012 Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 Jasně to uvažuješ správným směrem. Držím Ti palce, ať dobře koupíš ! Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 14, 2012 Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 Ja ti rikam at vemes 1,8T 20V. Mi to ted max. tece pres gufero a tesneni Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 Tak to bych si fakt pomohl :lol: Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 14, 2012 Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 Tak na jare, prez zimu jde motor ven jak jsem jiz rikal :D Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 Nooo budu nad tim chvili premyslet..... Pockej.... Hmmm ne :D Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 14, 2012 Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 Tve te naseru na jare s T5 multivankem :D Tam preziju i tu naftu. Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 Hmmmmm pockej chvili budu nad tim premyslet..... hmmmm ne :D Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 (upraveno) Prodam original alu Skoda z modelu Octavi RS: Spidery 5x100 et38,stred 57,1mm v cerne barve s pneu 225/45/R17 Matador MP46 Hectora. Vzorek min na sezonu. Kola prodavam vcetne stredovych krytek skoda a cernych original krytek na srouby. Kola jsou rovna,nekopnuta a neodrena od patniku. Staci nasadit a jezdit. Cena 15tis = 12tis za kola a 3tis za gumy coz si myslim ze je solidni cena na to,ze uz je skoro nidko nema. Klubaci znaji cenu 17" Spideru v dobrem stavu Pouze dohromady, odmitam to svlikat a prodavat zvlast. Prosim bez OT. Kontakt bud SZ nebo sms na 737 880 838, jsem casto mimo CR tak nevolat prosim. Osobni prevzeti Ostrava a okoli. Pripadne muzu popovezt po domluve na trase Ov-Praha-Usti. Foto zakladni ted,detailni do konce tydne max 14dni. Diky za pochopeni. Dale prodam tehlice s brzdama 288mm na OI. Cena 6tis, staci nasadit a jezdit. Super stav. Upraveno Srpen 21, 2012 uživatelem Kube Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 A tady se bude prekopavat celej podvozek Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Jen doplnuji, ze Spydery maji ET 38. Mam je taky uplne stejny, kola k nezaplaceni, ten kdo hodne jezdi vi o cem mluvim. Prach z brzd pak nikoho moc nezajima :lool: Jinak samo sorry za OT :( Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 (upraveno) Miso bude se toho prekopavat vic :D Luigi5 diky za doplnujici info. Ja to strilel od pasu. Kola jsou porad na aute, ale pristi tyden jsou dolu tak bych to opravil. Dle meho nazoru jsou to nejlespi kola na OI. Tudiz si je taky tak cenim Upraveno Srpen 21, 2012 uživatelem Kube Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Srpen 22, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 jestli se jeste muzu zeptat, z5 do serie nebo uplne neco jineho? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky