Vlasta75 Odesláno Srpen 31, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2019 Zdravím, potřebuju radu.Na palubní desce na display mi svítí Telefon:systém vypnutý.Co mám udělat aby to oznámení zmizelo a ukazoval mi rychlost.Děkuji za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 31, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2019 (upraveno) Koukal si do návodu, to je většinou potřeba udělat v první řadě. Nicméně, protože si to dal ještě do né úplně vhodný sekce, tak nevím jestli ti to ukazuje u Boeingu nebo u mikrovlnky, takže těžko radit. Všeobecně platí, pokud máš ovládání na volantu, tak tlačítko zpět, a potom vybrat dle libosti jestli audio, telefon, MFD což jestli správně chápu chceš ty, a nebo nastavení. Pak už jen mezi nabídkami scrolluješ kolečkem a stisknutím kolečka potvrdíš. Pokud nemáš MF volant tak se to ovládá pravou páčkou, kde se do nabídky zobrazení dostaneš delším podržením tlačítka a jsi opět ve stejné nabídce, scrolluješ kolíbkou, tlačítkem potvrzuješ.. Upraveno Srpen 31, 2019 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.