Ladews Odesláno Září 10, 2019 Sdílet Odesláno Září 10, 2019 Ahojte, mám takový problém, teď co se zase ráno začíná jezdit po tmě, jsem si všiml, že při jízdě se mi jakoby "houpá" světelný kužel před autem. Stačí sebemenší nerovnost na cestě a hned pozoruji, že se světla houpají, jako by byly výbojky na jen tak někde položené . Nevíte někdo, kde by mohl být zakopaný pes? Při nastartování se normálně xenony skloní dolů a zase srovnají, ale jak jedu tak jsou jako na houpačce. Xenony jsou od výroby. Děkuju za tip. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Září 10, 2019 Sdílet Odesláno Září 10, 2019 Oni právě mají za jízdy naklápět,aby neoslňovaly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Září 10, 2019 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2019 To ano, ale takhle je to opravdu hodně, když jedu po cestě sám, tak tím houpáním si akorát svítím do země a není to při jízdě úplně OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Září 10, 2019 Sdílet Odesláno Září 10, 2019 Tak se podívej na senzory,co jsou na nápravě přední i zadní. Ty táhýlka,jsou-li vpořádku,nezarezlé,příp samotné snímače. Ale většinou ty táhla,zarezlý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Září 10, 2019 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2019 Zkusím mrknout, díky za tip 🙂 jenom se ještě zeptám, to čidlo je na každé straně auta nebo jen vlevo? Možná hloupý dotaz, ale nikdy jsem se kolem světel nějak nezajímal 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Září 10, 2019 Sdílet Odesláno Září 10, 2019 Ano,vlevo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.