Albert Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 Dobrej o víkendu jsem dělal přestavbu z 1.8 20v 92kW na 1.8T 110kW přehodil jsem komplet motor i řidicí jednotku s kabelovýmy svazky a blow off ventilem kopie HKS III. Při nastartování mi to hlásí olejovou kontrolku i když oleje je dost a při jízdě se nedostanu nad 2500-3000 někdy ani nad 1800 otáček azačne to škubat a střílet do vejfuku strašně moc.. ale jak mile hodně malinko a strašně plynule držím plyn tak se dostanu i na 5000otáček ale o milimetr přidám víc plynu a začne to zase jediný co mě napadá je čerpadlo ale když jsem odpojil hadice od vstřiků tak to dávalo .. ale tu čerpadlo je původní 1.8 20v 92kW tak jestli nedává málo? no a ted po několika zkouškách už ani nenastartuju a po dlouhodobém a několikátém nastartování to chytne ale cca během 2-3sekund to chcípne vůbec si nevím rady:( a když to bylo na Vagu v autokelly v dílně tak se do systemu ani nedostali:( prýý ;) prosím dokážete někdo pomoc?Budu velmi vděčný děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Albert Odesláno Duben 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 Když budete chtít mi někdo poradit nebo pomoc tak bych byl rád kdyby jste třeba napsali smsku klidně z netu s Vaším tel číslem a já zavolám. Děkuji mnohokrát. 606483501 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest octavia_1.8t Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 Prosim vas ja mam podobny problem ja mam 1.8 T AGU r.v. 1999 a pri vysich otackach mi to trha nechce vobec zrychlit,proste vobec netaha.diagnostika mi vypisuje nieco s teplotnym cidlom a nejake miesanie zmesi alebo nieco take neviem presne.prosim vas aj ja o radu,myslite ze staci vymenit iba to teplotne cidlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.