Přejít na obsah

zadny brzdovy valec

Guest solo6

Doporučené příspěvky

caute, vcera som menil predna aj zadne kotuce aj platnicky a na pravej strane{ mam auto UK} ked sme zalozili novy kotuc aj platnicky sa nedalo pohnut kolesom , bol som sa previest a zacalo to dymit a smrdiel. valcek sme nakrutili uplne na doraz a aj tak to nepomohlo, aj sme vypustili s neho kvapalinu aby sa nam lahsie nakrucal bol uplne na doraze. nazostalo mi nic ine len tam zalozit stary kotuc aj platnicky a teraz si nad tym lamem hlavu. zalozil som preto tie stare lebu su viac vydrate ako nove a ide aspon krutit kolesom aj ked este to trosku skre a prehrieva kotuc ale je to postatne lepsie ako ked dam nove.zistil som ze na valci je packa na rucnu brzdu ktora ked je povolena rucna brzda nieje uplne na doraze ktory sluzi na to aby pri uvolneni rucnej sa to oprelo o doraz. chyba skoro 1 cm, takze si myslim ze ten valcek nemoze byt uplne uvolneni ked to trosku taha lano rucnej. a neviem kde je stalovanie na lano rucnej brzdy aby som to trosku povolil, myslim to lanko v boudene. na niekto skusenost?

post-3484-1271625662_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Podíval bych se pod auto na kabeláž snímače oleje . Resp. objednal si svorkovnici s pinama ,  tu co tam je ustřihl a dál nové piny . Jo a kontrola jestli se netře o poloosu . 
    • Zdravím, mám tady takový záhadný problém. Z ničeho nic náhodně začne blikat displej climatronicu, po chvíli se k tomu přidá kontrolka airbagu, která se rozsvítí a "pulzuje" ve stejném rytmu jako climatronic a občas k tomu na maxidotu vyskočí "snímač oleje do dílny". A teď se k tomu přidá i to, že pokud je to auto v téhle " chybě" tak nejde nastartovat, prostě jen točí a nechytne, musím třeba 2x 3x vypnout zapalování a zase zapnout aby chytlo. Tato chyba se objevuje absolutně náhodně a neobjevil jsem žádný spouštěč toho. Jinak auto jezdí absolutně bez problémů a vše funguje. Na odkazu video jak bliká climatronic.Díky za každou radu.https://drive.google.com/file/d/1LCbdYU5Kk29SsHvF5B61BJq0NzYHi9sQ/view?usp=drivesdk
    • Ahoj Jen to trochu oživím,  nechal jsem dodělávat tažné v autorizáku kde se mě technik ptal co s tím budu tahat a když jsem řekl že jen příležitostně klasickou vlečku na bordel a tak, tak mi řekl že chlazení a altík řešit nemusím, pokud bych chtěl tahat karavan tak potom už ano. nechal jsem montovat oddělávací tažné za cenu 15k s daní a bylo do na OIII combi Fl 2018
  • Vytvořit...