Přejít na obsah

Amaranthe666

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Amaranthe666's Achievements

0

Popularita

  1. Nakonec jsem rádio posílal zpět a vrátil mi peníze, objednal jsem druhé a u něj vše v pohodě takže asi nějaká chyba rádia.
  2. Zdravím, dnes jsem byl v servisu aby mi napíchli auto na diagnostiku, kvůli nefunkčnímu nezávislému topení ale nepodařilo se načíst vůbec žádnou řídící jednotku, ani motor ani brzdy prostě nic. Neví někdo co může být za příčiny? Kabel mechanikovi normálně svítil a diagnostika fungujeme jelikož pár minut před tím měl napíchle jiné auto. Děkuji za rady po čem jít.
  3. Zdravím, mám Octavii 1.9 TDI 81kw, rok 2004, je v něm nezávislé topení, vše fungovalo skoro rok bezchybně a najednou nezávislé topení nejde. Při zmáčknutí tlačítka se tlačítko rozsvítí ale již se dál nic neděje (předtím klasicky do pár vteřin seplo topení a bylo slyšet čerpadlo). Nemá někdo nějakou radu po čem jít? Napadá mě jestli to nemá nějakou spojitost s nedávným servisem (měnily se všechny filtry, olej v motoru i v převodovce, přední čelo a sahara) Díky za každou radu.
  4. Auto se právě zahřívá úplně v pohodě
  5. Zdravím, co může být příčinou toho že Sahara běží i při studeném motoru tzn. Hned po nastartování? Octavia 1.9 TDI 81kw
  6. Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli někdo přišel na to jak zlepšit kvalitu volání přes android rádio. Zkoušel jsem přes zabudovaný mikrofon v rádiu i přes externí mikrofon, který k němu Číňan dál ale je to špatné. Při stojícím nenastartovanem autě mě druhá strana slyší krásně. Ale za jízdy jako bych prý byl někde daleko a pod vodou takže téměř nepoužitelné. Díky za rady.
  7. Zkusím no, snad to ten můj multimetr umí 😂 zatím díky moc za rady.
  8. Právě jsem to dneska ještě řešil i s Číňanem, vše jsem mu pofotil jak mám zapojené, co to rádio dělá při různých zapojení a tak, dal mi PIN od nějakého továrního menu kde jsem zkusil něco popřepinat, bo tam bylo, že rádio se má po vytáhnutí klíčku uspat a ne vypnout tak jsem to nastavil na vypnutí tak uvidíme, teď jsem naměřil na baterce 13.1. V tak uvidíme kolik tam bude do rána. V nejlepším případě bych mu to rád poslal zpět ať mi buď pošle jiné nebo nejlépe vrátí peníze a objednám jiné ale nevím no jak bude ochotný. A ještě otázka, jak nejlépe změřit ten klidový odběr? Mám tento jednoduchý multimetr, tak na co ho nastavit a kam přiložit+ a kam -?
  9. Všechno právě prohledáno, prostudováno i s Číňanem jsem to řešil a výsledek stále stejný.
  10. Zdravím, mám problém s 2Din android rádiem z Číny. Začalo to tím že rádio šlo zapnout i po vytáhnutí klíčku ze zapalování, to jsem vyřešil přehozením pinu č.4 a 7 jak jsem se zde dočetl. Jenomže když jsem to ve čtvrtek takle dopojil a v pondělí jsem chtěl auto nastartovat tak baterka byla kompletně vybitá. Zkoumal jsem čím by to mohlo být a po odpojení rádia jsem zjistil, že je to právě ono co tu baterku vybíjí. Zkoušel jsem všechny možné kombinace toho žlutého a červeného drátku ( vrátit je do původního zapojení, zapojit jen žlutý nebo zapojit jen červený) ale nic nepomáhá. Nemá někdo nějakou radu co ještě by to mohlo způsobovat a radu jak to zapojit? Díky moc.
×
×
  • Vytvořit...