capo Odesláno Leden 28, 2020 Sdílet Odesláno Leden 28, 2020 Kdo máte virtual cockpit, a při vypnutí zapalování a jeho opětovném zaputí (případně až startu) se vám přepně původně nastavený 5. režim s velkým otáčkoměrem uptřostřed zase zpět na ten první se dvěma budíky, dejte prosím vědět. (ostatní 4 režimy si to pamatuje a ty zůstanou bez problémů). Zrovna jsem dal auto do servisu kvůli tomuto problému, údajně neexistuje žádný nový FW, tak čím víc nás je tím spíš MB donutíme k tomu něco dělat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 28, 2020 Sdílet Odesláno Leden 28, 2020 U mě si teda nepamatuje žádný režim 🙂 A ptal jsem se na zákaznické lince a bohužel to tak je.. To samé jízdní profily, je nutné vždy po startu nastavit jízdní profil manuálně.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
capo Odesláno Leden 28, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2020 Tak to máš ještě něco hůř než já, protože jakýkoliv z těch prvních 4 si to pamatuje furt až do okamžiku kdy ho sám měním... Máš správně udělanou perzonifikaci uživatele? A jízdními profily myslíš co? Drive mode select? Jako že si nepamatuje customizaci Individual profilu, nebo že když nastartuješ a měl jsi tam INdividual tak ti to hodí Normal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.