Mira Štaffa Odesláno Únor 23, 2020 Sdílet Odesláno Únor 23, 2020 Zdarec, zkoušel někdo dodělat automatická světla? Popřípadně i rozsvícení po odemčení. Někde jsem četl, že stačí koupit něco takového. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Únor 23, 2020 Sdílet Odesláno Únor 23, 2020 Pokud chceš něco takového a nechceš dodělávat tak jak z výroby, doporučuji takový co má v sobě bt a přes aplikaci si můžeš nastavit intenzitu čidla i délku svícení coming a living home a podobně. Cena na Ali okolo 1000,- 1 Citovat Odkaz ke komentáři
milis258 Odesláno Únor 24, 2020 Sdílet Odesláno Únor 24, 2020 Tohle přesně mám, Ale zlobí to ☹️. Nakonec stejně převážně nepoužívám, řešil jsem to i s jedním uživatelem zde a zlobilo nám to stejně, takže špatným kusem to není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mira Štaffa Odesláno Únor 25, 2020 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2020 Diky, tak to asi vyřeším normálně ledkama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Únor 26, 2020 Sdílet Odesláno Únor 26, 2020 Co vám na tom zlobí? Mne to jede v pohodě, jen jsem musel použít novější aplikaci ta starší neukládala nastavené hodnoty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milis258 Odesláno Únor 26, 2020 Sdílet Odesláno Únor 26, 2020 Co mám já tak se nenastavuje přes aplikaci. podařilo se mi i nastavovat citlivost, ale často to nechávalo rozsvícené jen obrys. světla, když by měli svítit tlumené. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.