ondralko Odesláno Březen 5, 2020 Sdílet Odesláno Březen 5, 2020 Ahoj, Mam dotaz. V září jsem objednal Kamiqa. Jelikož byla v původní verzi zásuvka v zavazadlovém prostoru takže ještě nebyla v konfigurátoru. Ale jelikož Kamiqa zdražili tak dali do konfiguratoru zásuvku za příplatek. No a minulý týden auto došlo zatím je u prodejce ale když jsem ho viděl tak ta zásuvka tam nebyla (teda jsem si ji nevšiml byla tam jen kulatá záslepka). Co by jste dělali? Není pro mě tak důležitá ale občas se hodí třeba na ledničku. A v papírech o autě je napsána že tam bude. Výbava Ambition. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oktavián Odesláno Březen 5, 2020 Sdílet Odesláno Březen 5, 2020 Já bych se zkusil domluvit s prodejcem kolik by stála montáž a zda by neposkytl na tu práci slevu.Je to ale nemilé,ve výbavě style by měla vzadu být, jakou máš výbavu? Já objednal v říjnu a tuším, že v Ambition tam už nebyla, každopádně bych zkusil prodejce, je to i jeho zájem aby byl spokojen zákazník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.