Přejít na obsah

Octavia II Scout 2.0 TDI

Dayez

Doporučené příspěvky

Prodám Škoda Octavia Scout 2.0 TDI 103 kW.

Rok výroby: 2008
Stav tachometru: 403000 km
Nájezd motoru cca 150tis. km
Počet majitelů: 2
Původ: ČR
Převodovka: 6ti stupňová manuální
Pohon: 4x4

Výbava: tažné zařízení, el. ovládání oken a zrcátek, tempomat, automatická dvouzónová klimatizace, klimatizovaná přihrádka, loketní opěrka, vyhřívaná sedadla, zadní parkovací senzory, 17" originální litá kola, xenonové světlomety, ostřikovače světlometů, denní svícení, světelný senzor, dešťový senzor, autorádio s CD přehrávačem, připojení mobilního telefonu pomocí bluetooth, AUX, maxidot, ABS, ESP, ISOFIX, střešní hagusy, posilovač řízení, centrální zamykání na dálkové ovládání, plnohodnotní rezervní kolo, mechanický zámek zpátečky CONSTRUCT, alarm, atd.

Servis: Nová ložiska v předních kolech, nové řízení, tlumiče, přední stabilizační tyčky, čepy, pravá poloosa (nové klouby), lanovody ruční brzdy, repas všech brzdičů, rozvody cca 15tis. km, výměny oleje po 15tis., v minulosti výměna motoru - současný nájezd motoru cca 150tis. km.

Telefon: 721346419

IMG_9925.JPG

IMG_9923.JPG

IMG_9917.JPG

IMG_9916.JPG

IMG_9913.JPG

IMG_9911.JPG

IMG_9909.JPG

IMG_9906.JPG

IMG_1565.JPG

IMG_1561.JPG

IMG_1559.JPG

IMG_1557.JPG

IMG_1555.JPG

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Polo si zatím nechávám. V rámci rodinného autoparku půjde pryč SII, pokud ho tedy někdo koupí. 🙈 Dnes proběhl servis ve 115 tis.km. Olej, filtr, brzdovka, doplnění AC a výměna levého skla zrcátka, které se odlepilo (origo sklo 1600 😞). Na jaře jsem dal nové letní gumy Sebring Summer 3 (najeto nějakých 1500 km), takže to hezky a potichu sviští. Letos budu muset ještě udělat zadní silentbloky přední nápravy - klasická nemoc podvozku PQ21 (FI, FII, FIII), už jsou natržené, v zimě dost nechutně vrzaly. Asi to udělám v srpnu, podle toho jak budou kačky. Jinak to jezdí hezky, když jede člověk klobouka po dědinkách, tak to jede pod 5l, v tempu na dálnici pod 8l. A pořád mě baví, když potočím dvojku do omezovače 😄 Tenhle motor se VW fakt povedl. Při další výměně oleje možná nechám udělat dekarbonizaci.
    • Po technické stránce mě to bavilo, ta administrativní a lidská byla peklo. Posunul jsem se jinam, a zas mám větší dovednosti. Letos dodělám VŠ a pak se uvidí, kam budu směřovat. Teď se zrovna učím státnicové otázky a dívám se na ty blázny na TdF 😄 tři dny jsem na kole neseděl a i tak jsem unavený 😄 A přemýšlím, kde seženu prachy na tu novou silnici, už jsem si to naprojketoval do hlavy.🙈 Zrepasovat to nejde? To bude beztak jen prdlé nějaké těsnění. Aby panímáma nebrblala, že ji to moc natřásá 😄
  • Vytvořit...