vlastik.n Odesláno Červen 8, 2020 Sdílet Odesláno Červen 8, 2020 Ahoj. Chci vás tu poprosit o pomoc s problémem na mojí Octavii II r.v.2010 1,6 TDi Greenline. Během jízdy se rozsvítila kontrolka airbagu. Zdánlivě nic neznámého, ale...po načtení chyby jsem zjistil závadu iniciátoru hlavového airbagu řidiče. Problém je ale v tom, že moje auto nikdy (tedy už z výroby) hlavové airbagy nemělo. Má pouze čelní a boční airbagy. To mám ověřeno od výrobce a fyzicky zkontrolováno v autě. Chyba nejde vymazat a při načítání se to tváří, jako že diagnostika neexistující airbag načítá a najde chybu. Za pomoc předem děkuji všem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 19, 2020 Sdílet Odesláno Červen 19, 2020 vadná řj airbag, občas se to stane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastik.n Odesláno Červen 19, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2020 Díky za odpověď, mám opraveno. Oxidace kontaktů na řj airbagů, která tím odešla. Po výměně jednotky a nakódování vše v pořádku. V minulosti jsem musel měnit radiátor topení, který propouštěl. Bohužel si servis při opravě topení nevšiml úniku z topení na řj airbagů a postupně se tam rozjela oxidace a zkratovalo se to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.