Kendy Tuto Odesláno Listopad 3, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2020 Mám dotaz prosím, jak to mám udělat, abych nevybila při čištění interiéru (stačí dvě hodiny) baterku auta? Světlo nad řidičem jsem dnes vypla, rádio nepouštím, klíčky mám vyndané, svítí jen světlo na dveřích? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 3, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2020 To mě vysvětli, kde se tady tohle k čertu bere. To jako opravdu, když se podíváš po názvech témat v sekci interiér a všude na fóru, tak máš pocit, že si dala dobrý název? Děcka, pletete si to fórum se sociálníma sítěma, nebo redditem, nebo ta distanční výuka má takhle fatální následky? Kdo pak tedy kur** bude tahat na mojí penzi ? K tématu.. Vyměnit baterku, funkční baterka zvládně i dvě hodiny se světlama v interieru + dveře bez zaváhání.. Nehledě na to, že stropní lampička po nějaké době zhasne pokud se nemýlím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kendy Tuto Odesláno Listopad 4, 2020 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2020 před 7 hodinami, header009 napsal: Vyměnit baterku, funkční baterka zvládně i dvě hodiny se světlama v interieru + dveře bez zaváhání.. Děkuji mockrát za fundovanou odpověď, baterka jinak funguje bez problémů, ale moje úklidy nikdy ještě nedala, a promiňte prosím matce na OČR s rozhaseným žlučníkem, že se zrovna netrefila do názvu tématu, když ani neví, že to po ní název tématu chtělo... Klidně to smažte. Hlavně, že vím, co jsem potřebovala. Finias a Ferb teď letí. 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.