Nika_85 Odesláno Únor 19, 2021 Sdílet Odesláno Únor 19, 2021 Zdravím Vás, mohla bych poprosit o informaci, po jaké době cca je nutno při výměně baterie v dálkovém ovladači provést opětovné spárování? Našla jsem nějaký návod, jenže mám zaslepené zámky a tudíž nic pro mě. Jiná možnost než VAG asi nebude? Chtěla bych si vyměnit svůj omlácený vystřelovák z mé Octavia II za desing OIII, tak se raději ptám dopředu, ať nejsem překvapená. Děkuji N. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bobo99 Odesláno Únor 19, 2021 Sdílet Odesláno Únor 19, 2021 Ja menil obal sice u Fabie 1-take vzhled Octavia 3-nez jsem vse dodelal a prehodil,dalkac nesel,musel jsem ho znovu prizpusobit s auem-ten obal je asi stejnej -dioda uprostred-mozna to stihnete drive jak ja a nic nebude potreba .-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nika_85 Odesláno Únor 19, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2021 A jaaaj, to není potěšující info. Nejspíše bude výměna stejná. Mám objednáno Key Octavia II->OIII kde je i video s postupem, který mi nepřijde složitý...jen teda nevím jestli stačí třeba 5 minut bez baterie a už to nepůjde, nebo ještě méně 😕 Spárování bez zámku asi nezvládnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bobo99 Odesláno Únor 20, 2021 Sdílet Odesláno Únor 20, 2021 Ja mel poradne prilepenou immo tycinku a tam se to zdrzelo na dyl-5 min si myslim nebude vadit .-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nika_85 Odesláno Únor 22, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2021 Začnu teda přehozením tyčinky imobilizéru, kdybych se tam taky zasekla, ať nejsem v časové tísni a pak snad co nejrychleji přehodím spoj a baterii. 🙂 Děkuji za poznatky! 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.