Martin D. Odesláno Březen 14, 2021 Sdílet Odesláno Březen 14, 2021 Čau chlapi. Koupil jsem na svou O2 FL Combi 2.0 TDi sportovní pružiny od H&R se snížením 45-50mm. Snížení k mé libosti, ale i tak je záď o 1cm níž než předek! Což mi úplně nevyhovuje, když auto bude občas naložené. Dalo by se to něčím o 1cm zvýšit? Gumy na pružinách mám jak dole tak i nahoře. Nevím zda prodávají nějaké vložky/podložky... Prosím poraďte. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cayc Odesláno Březen 15, 2021 Sdílet Odesláno Březen 15, 2021 vratit povodne, alebo dat tam co tam patri, inak vyzera to s tymi R15 ako vrak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin D. Odesláno Březen 15, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2021 Ono to tam patří Odpovídáš na něco, na co se neptám 🖕🏼 Jako vrak vypadají plecháče, na zimu mě absolutně netrápí na čem jezdím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 15, 2021 Sdílet Odesláno Březen 15, 2021 to jsou jen pruziny nebo set ? -45-50 to už je na neseriové tlumiče mám pocit, pohledově všechno cajk ? zkus kouknout do prislusentvi HR jestli tam nemaji přimo vlastni reseni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 15, 2021 Sdílet Odesláno Březen 15, 2021 (upraveno) koupit tlumiče ke snížené určené a k tomu pružiny..... dávat na obyčejné tlumiče snížené pružiny = tlumiče za chvíli odpravíš Upraveno Březen 15, 2021 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.