Jakub Novák Odesláno Červen 7, 2021 Sdílet Odesláno Červen 7, 2021 Dobry den zase jdu za vama s dotazem ohledne elektromagneticke spojky kompresoru klimatizace nekde mi uletela matka a klima prestala fungovat chci se zeptat jakou matku zvolit na upevneni jelikoz na skoda dilech me Odkazali tak nevim jestli neni nejake rozumnejsi reseni moc diky za veskere rady a preji pekne odpoledne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Červen 7, 2021 Sdílet Odesláno Červen 7, 2021 Zajdu do Obi a kup M8 a M10 - jak na obrázku z odkazu a samojistici -a zkus, která bude pasovat. Jinak je pod matkou ještě tenká (cca 0,2mm) plechová podložka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub Novák Odesláno Červen 7, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2021 Aha moc diky a dotazeni by melo byt na tvrdo? At tam neni zadna vule jestli jsem pochopil spravne a dotaz k tomu dotazeni ze matku jsem sehnal tak v te hrideli toho kompresoru je asi imbus ci nekolikahran ze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Červen 8, 2021 Sdílet Odesláno Červen 8, 2021 Ve spojce a je to vidět i na fotce, jsou dvě díry. Například tímhle klíčem si to podržíš a dotahneš malou gola ráčnou, je tam naprd prostor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub Novák Odesláno Červen 8, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2021 Super moc diky za informace dneska na to mrknu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.