Přejít na obsah

Náhle prasklé zadní sklo

borlan

Doporučené příspěvky

kontakt na servis, pripadne na niekoho, kto by vedel pomoct s opravou alebo vymenou toho skla. nemal som na mysli tu situaciu, kedy ludia ignoruju, ze nieco spravili, ako ked na parkovisku nacuvaju a zdrhnu, ano, vtedy by mali nechat kontakt na seba, to je jasne. ale toto som teraz nemyslel.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

je pravdepodobnejsie, ze sa ti nieco prihodi v zime, ked su posypane cesty. ak jazdis dialnice a dlhe trate, tak je tam tiez vacsia pravdepodobnost, ako ked sa len presuvas po meste na pomalo. ale tak to sklo sa moze poskodit aj v lete. tam su zase castejsie krupobitia, zver ti moze vybehnut, samotne sklo moze byt opotrebene a stare. je tam nespocet faktorov, co to ovplyvnuju. hlavne treba reagovat hned, ako si vsimnes nejake poskodenie, lebo casom sa to len zhorsi.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Mas pravdu, vsade to tak funguje. Ale zakazdym aj tak hladas taku moznost, ktora ti bude najviac vyhovovat z hladiska pomer cena kvalita. A pri tomto zavazia aspon u mna napriklad aj recenzie a taketo debatky medzi ludmi, kde si nieco poradia. To mas aj sikovnejsie, ako by si mal teraz brazdit cele internety a hladat ponuky a tak dalej.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Opravy bočných skiel sú o niečo náročnejšie náročnejšie, pretože bočné sklá často nie sú také odolné ako čelné sklá a môžu byť vystavené väčším deformáciám. A bohužiaľ v mojom prípade to už nebolo možné len opraviť. Nebolo by to jednak bezpečné a asi by to ani nič nevydržalo. A ja sa nebudem ohľadne takýchto vecí dohadovať s niekým, kto s tým robí každý deň 😄

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

potrebujes sa inspirovat, alebo co? 😆 tak stane sa, vsetko sa moze nejak znicit. zameraj sa skor na to, ako to riesit. a  nie ako sa dostat k takemu problemu. necudoval by som sa, keby mu to niekde rozchniapal. vlani takto kamaratovi na dvore medzi bytovkami rozbili sklo na aute, lebo sa velice potrebovali dostat k niecomu, co mal na sedackach. za bieleho dna. 

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...