stano82 Odesláno Srpen 22, 2024 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2024 kontakt na servis, pripadne na niekoho, kto by vedel pomoct s opravou alebo vymenou toho skla. nemal som na mysli tu situaciu, kedy ludia ignoruju, ze nieco spravili, ako ked na parkovisku nacuvaju a zdrhnu, ano, vtedy by mali nechat kontakt na seba, to je jasne. ale toto som teraz nemyslel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fusko Odesláno Srpen 23, 2024 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2024 Akože vybaviť opravu čelného skla je podľa mňa úplne to najjednoduchšie. Hneď po natankovaní 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herkules32 Odesláno Září 10, 2024 Sdílet Odesláno Září 10, 2024 By som to asi nezniesol, keby som za niečo takéto dostal pokutu 😄 Akože za rýchlosť, okej, to je iné. Ale v podstate za to, že nemáš auto v dobrom stave. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lopmilos Odesláno Září 17, 2024 Sdílet Odesláno Září 17, 2024 Vies preco? Lebo to si clovek povie, ze vsak to este vydrzi, to este nie je take hrozne, ini jazdia s autami v horsom stave. Neviem preco mame stale tendenciu sa porovnavat s tym horsim. A to pritom ta oprava skla je hotova behom niekolkych minut, do pol hodiny max. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rich66 Odesláno Září 23, 2024 Sdílet Odesláno Září 23, 2024 lebo je to tak jednoduchsie a utesis sa tym, ze niekto je na tom horsie ako ty a funguje. to je cele. s tou opravou skla suhlasim. okrem toho, vedia ti to prist spravit hoci aj domov. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
komener Odesláno Říjen 2, 2024 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2024 Vedia, mobilny vyjazd je fajn. Ale to treba tiez vediet, na koho sa mas obratit 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snupy Odesláno Říjen 8, 2024 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2024 ak nevies, alebo teda ak na niekoho narazas, ale nechcel si menovat, tak to zoberiem odvaznejsie a napisem, ze na hornet sa oplati obratit. ti robia mobilny vyjazd, kedy ti opravia sklo hocikde. jasne, ze aj ine sluzby poskytuju, ale o tom nebola rec teraz hah. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herkules32 Odesláno Říjen 15, 2024 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2024 Iná spoločnosť to neponúka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
komener Odesláno Říjen 21, 2024 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2024 Pochybujem, ze kazdy servis ma takuto sluzbu bezne v ponuke. Vo vacsine servisov su radi, ze vobec stihaju robit a nie este aby si vyjazdy planovali. Preto vravim, ze treba vediet, na koho sa mas obratit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zv3ro Odesláno Listopad 4, 2024 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2024 herkules naco je ti dalsia spolocnost? planujes si to opakovane davat robit a chces si to porovnat? 😄 sa uspokoj s tym, co ti tu ponukaju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
obrikk Odesláno Listopad 8, 2024 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2024 Zase na druhej strane je dobre, ked si to mas s cim porovnat. Nemusis nic taketo planovat, ale stat sa moze. Podla mna prave cez zimu a po zime je najviac takych pripadov a to sa pomaly blizi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Listopad 12, 2024 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2024 je pravdepodobnejsie, ze sa ti nieco prihodi v zime, ked su posypane cesty. ak jazdis dialnice a dlhe trate, tak je tam tiez vacsia pravdepodobnost, ako ked sa len presuvas po meste na pomalo. ale tak to sklo sa moze poskodit aj v lete. tam su zase castejsie krupobitia, zver ti moze vybehnut, samotne sklo moze byt opotrebene a stare. je tam nespocet faktorov, co to ovplyvnuju. hlavne treba reagovat hned, ako si vsimnes nejake poskodenie, lebo casom sa to len zhorsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olegpros Odesláno Listopad 18, 2024 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2024 A nie je to jedno? Stať sa to môže hocikedy, aj keď niekam pôjdeš 300km aj keď pôjdeš o dve ulice ďalej. To je úplne jedno. Jediné s čím súhlasím, čo sa bavíte, tak je to, že to treba hneď riešiť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lopmilos Odesláno Listopad 28, 2024 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2024 Tak jedno ako jedno. Ked sa ideme hrat na statistiky, tak to jedno nie je. Ked uz sa ti nieco prihodi, tak je jedno, ako a kde sa to stalo 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stano82 Odesláno Listopad 29, 2024 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2024 servisov je asi tak milion minimalne, takze nie je problem to aj hned riesit. ked mas dobre kontakty, tak ti to pridu aj k miestu udalosti opravit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speedy799 Odesláno Prosinec 5, 2024 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2024 Nemyslim si, ze je to o dobrych kontaktoch, ale o tom, ktory servis ti vie ponuknut ake sluzby. Ono aj poplatky za takyto mobilny vyjazd su rozne, niekde aj v zavislosti od toho, ci mas havarijnu alebo pripoistene celne sklo. Cize ano, tato sluzba je isto fajn, ale podmienky poskytovatelov sa lisia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zv3ro Odesláno Prosinec 12, 2024 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2024 tak ako vsade, v kazdom odvetvi si firmy konkuruju, ci uz by sme sa na to pozreli z hladiska cien alebo ponuky poskytovanych sluzieb. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lopmilos Odesláno Prosinec 16, 2024 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2024 Mas pravdu, vsade to tak funguje. Ale zakazdym aj tak hladas taku moznost, ktora ti bude najviac vyhovovat z hladiska pomer cena kvalita. A pri tomto zavazia aspon u mna napriklad aj recenzie a taketo debatky medzi ludmi, kde si nieco poradia. To mas aj sikovnejsie, ako by si mal teraz brazdit cele internety a hladat ponuky a tak dalej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zv3ro Odesláno Prosinec 17, 2024 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2024 tak urcite, aj toto je moznost. ja to sledujem hadam zakazdym, ked nieco objednavam, alebo sa chystam kupovat aj domov, ze je to nejaka nakladnejsia polozka. tych penazi zase nie je zbytocne na rozdavanie, tak ked uz sa nieco riesi, nech mam aspon istotu, ze ten nakup nebudem lutovat :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
obrikk Odesláno Prosinec 19, 2024 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2024 Predpokladam, ze to tak robi kazdy, kto ma aspon stipku rozumu 😅 0 Citovat Odkaz ke komentáři
neptun1 Odesláno Leden 9, 2025 Sdílet Odesláno Leden 9, 2025 Ja som sa stretol už s takými situáciami a s takými ľuďmi, že niekedy o tom fakt pochybujem, že každý má aspoň tú štipku 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pali193 Odesláno Leden 16, 2025 Sdílet Odesláno Leden 16, 2025 Netreba to riešiť. Niekedy ozaj nemá zmysel snažiť sa niekomu ani niečo riešiť. To je ťažko. Aj ohľadne tohto ako je prasknuté sklo na aute, síce nie zadné, ale čelné som mal. A to som sa napočúval vtedy rád, čo s tým mám robiť teda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
obrikk Odesláno Leden 20, 2025 Sdílet Odesláno Leden 20, 2025 @neptun1 To je jasne, ale tak, ked sa bavime o relativne normalnych ludoch 😄 @pali193 A spravil si ako nakoniec? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Leden 29, 2025 Sdílet Odesláno Leden 29, 2025 no co take, jazdit s tym nemozes, aspon nie dlhodobo. ak s tym nechces robit doma pokusy, tak jedine sa zobrat a ist to zaniest do servisu. vela inych moznosti ti neostava. ak ano, tak sa rad priucim niecomu novemu haha. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pali193 Odesláno Únor 7, 2025 Sdílet Odesláno Únor 7, 2025 Tak ja som musel už aj bočné meniť. Tak toto mi prišlo v pohode, keď som si to porovnal s tým predošlým prípadom. Teraz sa to len opravilo. Ale nerobil som to sám, ani nijaký kamoš na ulici alebo čo, ale vzal som to rovno do servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
obrikk Odesláno Únor 17, 2025 Sdílet Odesláno Únor 17, 2025 @pali193 Vsak asi lepsie to tak rovno urobit. A to bocne sa nedalo len opravit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pali193 Odesláno Únor 24, 2025 Sdílet Odesláno Únor 24, 2025 Opravy bočných skiel sú o niečo náročnejšie náročnejšie, pretože bočné sklá často nie sú také odolné ako čelné sklá a môžu byť vystavené väčším deformáciám. A bohužiaľ v mojom prípade to už nebolo možné len opraviť. Nebolo by to jednak bezpečné a asi by to ani nič nevydržalo. A ja sa nebudem ohľadne takýchto vecí dohadovať s niekým, kto s tým robí každý deň 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
neptun1 Odesláno Únor 25, 2025 Sdílet Odesláno Únor 25, 2025 Ako k tomu vôbec prišlo, že si mal poškodené toto sklo? Nie je to práve bežná nehoda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Březen 6, 2025 Sdílet Odesláno Březen 6, 2025 potrebujes sa inspirovat, alebo co? 😆 tak stane sa, vsetko sa moze nejak znicit. zameraj sa skor na to, ako to riesit. a nie ako sa dostat k takemu problemu. necudoval by som sa, keby mu to niekde rozchniapal. vlani takto kamaratovi na dvore medzi bytovkami rozbili sklo na aute, lebo sa velice potrebovali dostat k niecomu, co mal na sedackach. za bieleho dna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pali193 Odesláno Březen 19, 2025 Sdílet Odesláno Březen 19, 2025 neptun1 Menšia nehoda. Dvere sa dali na poriadok, aby to bolo ako tak schopné, chcel som sa vyhnúť tomu, aby som musel zháňať a meniť celé dvere. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.