Hall147 Odesláno Prosinec 3, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2021 Ahoj Potřeboval bych poradit. Mám problém se světlem. Pravé tlumené Xenon. Už jsem ho měnil 2x sám a jednou v servisu. Furt mi odcházej. Měl jsem tam nějakou Čínu pak Bosh a teď ani nevím co mi dali v servisu. Blbne mi i žárovka blinkru ,ale ta se vždy vzpamatuje. Už nevim kam se kouknout nebo co přetěsnit. Má někdo podobnou zkušenost ? Předem děkuju za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 5, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2021 Zkontroloval bych prvně letmo kabeláž - konektory uvnitř světla a na světle, kostřící body na nosníku. Blinkr - kontrola patice, nová žárovka... Xenon - může být vadný předřadník výbojky (jednotka na zadní straně světla) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hall147 Odesláno Prosinec 11, 2021 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2021 V 5. 12. 2021 at 18:25, Rolbař napsal: Zkontroloval bych prvně letmo kabeláž - konektory uvnitř světla a na světle, kostřící body na nosníku. Blinkr - kontrola patice, nová žárovka... Xenon - může být vadný předřadník výbojky (jednotka na zadní straně světla) Díky za tipy. Zítra dávám novej xenon a rovnou se podívám na to cos psal. Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.