tequill Odesláno Prosinec 12, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2021 Zdravím, čeká mě výměna dvouhmoty a mě by zajímalo, jestli shánět jedině setrvačník z rotaček, nebo jestli tam pásne i z PD 74 či 77, případně ASZ 240mm, prostě jak to je. Motor je měněný, takže i kdybych chtěl hledat přímo pro mně podle VIN tak to nemá smysl. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 12, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2021 To chceš kupovat starší nebo jen hloupě položeny dotaz? Koupíš celou sadu. Rozdíl je 5g a 6g v průměru spojky. Na motoru v podstatě nezáleží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tequill Odesláno Prosinec 13, 2021 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2021 Ano, sháním starší, ale už jsem měl i nabídku na novou sadu na BLS za malej peníz. Takže chápu správně, že můžu dát cokoliv z tdi generace Octavia 1/O2, ale musí to být 5q? Že musí k sobě pasovat lamela a přítlačák se setrvákem jasný. Ložiska tam taky jsou všude stejný? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 13, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2021 O2 si nejsem 100% jistej. Určitě bych nedával starší... Ale to už je tvoje volba... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tequill Odesláno Říjen 8, 2024 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2024 Po zkušenosti a pár letech, Spooky měl pravdu a starší není dobrej nápad... i přes poctivou kontrolu při koupi to začalo mlátit. Každopádně sada od Sachsu, co tam pak přišla místo toho, je oproti origu dost měkká, pocit z toho není tak dobrej. ale spojkuje, drží, a je ticho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.