Jump to content

2 Din rádio (Sound System) Octavia 2 L&K

Recommended Posts

Ahoj, dobrý den všem. Již jsem zoufalý a prosím o radu zdejší odborníky. Mám Octavii 2, výbava L&K ve kterém je Sound Systém. Bývalý majitel měl RNS 510 a při zapínání bylo vidět logo VW, což jsem ve škodovce nechtěl, tak jsem jej vyndal a prodal a pořídil origo COLUMBUSE koupeného na internetu. Bohužel jsem zjistil, že byl kradený a napůl nefunkční tak jsem ho vyhodil. Nyní jsem chtěl koupit nějaké lepší rádio buď android, nebo nějaké s CarPlay popřípadě se zrcadlením iPhonu. Jenže jsem narazil na problém, kdy SS toto rádio nenechá hrát a když ano, nebude to prý hrát přes zesilovač který je v autě, ale přes ten v rádiu. Zesilovač bych chtěl zanechat, zdá se mi, že hraje opravdu dobře. Otázka zní, je tu někdo, z Libereckého kraje, kdo by byl schopný mi říci co vše mám koupit a zapojil by mi to aby to hrálo? Samozřejmě zaplatím. Jezdím s dírou v palubovce a dalšího columbuse se už bojím koupit aby nebyl zase kradený. Díky moc za odpověď. Ondřej

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • Mělo by to stačit. Jen by to TUVko mělo být v překladu. Do češtiny přímo překlad, nebo kopii přeloženou AIčkem třeba.   Pak by to neměl být problém
    • Zdravím,    chtěl bych se zeptat, zda tady někdo mate zkušenosti se zápisem sportovních pružin do TP.    Přemýšlím nad koupí a chtel bych je mít rovnou zapsané v tp, tak me zajímá, co me čeká.    TÜV certifikát mám - s tim stačí zajet na technickou kontrolu, kde mi daj technickou způsobilost a pak s tim certifikátem a způsobilosti zajdu na úřad, kde mi to zapíšou do TP?    diky
    • Zkus si stáhnout verzi VAG 304, ta by ti měla fungovat 
  • Create New...