manakr Odesláno Leden 2, 2022 Sdílet Odesláno Leden 2, 2022 Dobrý den,prosim Vás mám problém s haldexem,občas přestáva fungovat,na diagnostice mě to píše chybu 01073-tlakový system spojky,002-dolni hranice překročena. Muže mě někdo poradit kde je chyba,po vymazani chyby vše funguje,děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 2, 2022 Sdílet Odesláno Leden 2, 2022 doporučil bych kontrolu průchodnosti olejového okruhu - vypustit olej, vyndat čerpadlo, filtr, pokud je tam nnožství úsad, tak vyčistit, proplachovat atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
manakr Odesláno Leden 2, 2022 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2022 Děkuji,za odpověd.Olej i filtr se měnil,nemuže to být i slabým čerpadlem,protože ta chyba ktera blokne 4x4 se objevuje celkem často. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 2, 2022 Sdílet Odesláno Leden 2, 2022 (upraveno) může být vadné čerpadlo, čidlo nebo RJ, ale prvotní je zjistit, jestli je systém čistý a průchodný, často bývá sací koš čerpadla zalepený bordelem Upraveno Leden 2, 2022 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
manakr Odesláno Leden 2, 2022 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2022 Děkuji moc,musím na to mrknout než začne pravá zima😃 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.