Storm Odesláno Červenec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 Njn, tak mladá beze mě zatím nejezdí. Ale sžívá se s autem celkem rychle, takže za chvilku nebudu mít strach jí dát auto do ruky, ať někam zajede. U mě se celkem s pitím tak nějak poslední dobou daří, takže to je furt něco ...no a to jsem rád, že jí mám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 23, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 tak to aby co nejrychleji te zacala vozit :pivo: Na druhou stranu to je fakt k...a vyhoda kdyz ma baba ridicak! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 Tak o tom ani potom.... ..akorát si pak chce logicky vozit prdel taky v autě, takže musíš přikúúúpit :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 23, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 :D to je fakt takze CITIGO?? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 23, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 lepší je vw crafter, toho rozveze z knajpy aspoň více :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 23, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 Hosi, jestli s nim nekdy kecate, zkuste se mezireci zeptat na toho Jaga, jak to je se spolehlivosti, motor ma 2.7tdi? nebo ma 4.2 benal? Jinak mladou uz taky dokopavam k ridicaku, v zari zacina, tak uz se tesim, jak si taky budu moct dat do nosa a neridit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Červenec 23, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 já jsem to prvně sundával škrabkou... potom jsem vzal jarovou vodu ani jedno nic moc... potom jsem vzal mladé okenu mr.proper :D a šlo to luxusně nasledovně jsem měl luxusní napad..... škoda že u posledního okna ... nastříkal jsem okenou a potom jsem škrábal ... šlo to nádherně !!!! samořejmně že žední okno jen okenou a hadrem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2012 @Michal Má benál - moc hezký zvuk, když projíždí kolem. A s mladou jednoznačně chtyrý tah, vím o čem mluvím ...nemluvě o tom, že bez řidičáku už dnes na některých pracovních pozicích nemůžeš fungovat. @Bazy To muselo nasrat, co ? Ale nějak na to přijít musíš že jo ...dík ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 24, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2012 storm >> máš nový doplněk k autu? :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červenec 24, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2012 tak se parkuje Jarousi? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 24, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2012 Vypada to brutalne ale 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2012 ..volové, to je vozík od souseda. A neboj Tome, parkuju normálně. nejde to sice moc vidět, ale je to už roh parkoviště :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 25, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2012 Jj, můžu potvrdit, parkuje normálně, jen to parkoviště je kapku nakřivo :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 25, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2012 Tohle ale nikomu nevnutis,parkujes jako prase zase 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 princes >>> storm parkuje fakt normálně, schválně jsem ho dneska zase vyfotil, dívej :lol: to parkoviště je prostě křivé :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 jj mas pravdu..nadupane kary :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Jj, jsou to 18" AEZ :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 pekny ale mi co Martas??Jdem do 19tenactek!! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 KOukám, že se nemusím namáhat s focením káry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Presne,paparazi je vsude! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 storm >> jj nemusíš :P princes >> jestli všechno vyjde, tak na jaro jdu do těchto >> http://www.mzb.cz/alu-kola/vyrobce/vertini/fairlady/8,5x19/ a vezmu zadní ET35 a přední ET45, štelovák a pokud vyjdou kačky, tak i ty bremba :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 jojo cerna je cerna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 28, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 MARTAS - Ty kola na tom tvem aute budou hooodne brutus!!!! :palec: Dobra volba! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 28, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 Teď to jde dobře vidět, storm parkuje vpoho, ale ten vůl vedle parkuje na ..... storme >> to je fábka od toho kkta co se chová jako by mu patřila Poruba a má jorkšíra, tuším, že bydlí někde nad tebou princes >> jj budou, ale ta cena by mohla jít dolů :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Mám ho dokonce na patře ...a už mi jednou naprcal auto tím svým. Viděli jsme to s kámošem s balkonu a když jsem k tomu přiletěl, tak jen dělal, že si prohlíží mé auto, jak to mám pěkně udělané. Tak jsem mu řekl, že jsem to celé viděl a on úplně s klidem, že se si to mám zkontrolovat, že on tam nic nenašel a že on tam taky nic nemá, tak nikdo nikomu nemusí nic platit :D, bezpáteřní hovado ...on naštěstí jebnul při couvaní jen nárazníkem do kola, takže ještě že tak. Od té doby od něj parkuju co nejdál, jenže jak vidíš, někdy je to úplně k ničemu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 to je buzik vyjebany :lol: celem mu to dojebej!!!Nektri jsou fakt na hlavu ti lidi..budou se tam porad srat a porad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Moja byla jedno venku se psem (s pudlem od babči) a on šel s tím svým jorkšírem a když pudlík přiběhl že se očuchají bo co, tak ho normálně odstrčil nohou a ještě to nějak pičatě komentoval. No já tam tehdy být, tak ho taky odstrčím nohou, kkta jednoho namyšleného. Ä aby toho nebylo málo, tak mi několikrát ujel výtahem, vidí, že odemýkám vchod, tak se honem zavřel a šup pryč. :wallbash: A ještě je pro mě za trest potkávat Novákovou, ta se zase asi nekoupe bo co, protože po ní někam jít, tak to si tak nasadit plynovou masku. Rygol jako blázen. Ji vidím, tak raději jdu pěšky. :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 To si delas prdel??To je dobry vyjebanec!!To by udelal jednou tak bych ho taky nakopal!!Mel si ho tou tomfou jebnou pres tu nohu!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Nováková je psycho !!! To není člověk, to jě neco mězi kanálem a grckou. Výtah se po ní musí větrat ještě týden. Když se s ní náhodou srazím dole u výtahu, tak jí nechám odjet a čekám na další. Tohle je opravdu pro silné nátury. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Tak to je mazec..to aby si clovek koupil teda plynovou masku kdyz vas chce navstivit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.