perníkář Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 (upraveno) tak něco málo o mém stroji: Škoda Octavia combi GLXI 1.6 74 kW r. v. 1998 najeto nereál 130 000 + nějaké drobné (reál neznámo ) co jsem zatím již na voze dělal a co mě ještě zlobí: začalo to teplotním čidlem pokračovalo 4x spouštěč okna (stahovačka), táhlo a motorek předních stěračů, koncový díl výfuku, pravé přední (PP) čidlo ABS, tlumiče, trubka sání spojovací, napínák klínového řemene + klínový řemen, svody, čistil jsem klapku, lambda sonda, svíčky, snímač ot. vačka, napínací kladka, vodní čerpadlo, rozvodový řemen, plynové vzpěry 5. dveří. Ještě mě čeká generálka motoru hlavu dolu atd atd..... Má octa má nebývale velkou spotřebu oleje :mellow: . Jinak ale jsem se svým autem spokojen... Zatím mě to dovezlo vždy kam jsem potřeboval a doufám že až udělám i ten motor tak to bude vše OK... Upraveno Červen 28, 2009 uživatelem perníkář 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 ....spotřeba oleje? Kdo maže ten jede ! Jo jo kombík,naokna folie a nemá to chybu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Pekny kombik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.