Jump to content

prevodovka výmena

Mark5

Recommended Posts

Zdravím, rád by som sa informoval či ste sa niekto stretol alebo rovno skúsil vymeniť prevodovku na 1.9 SDI kód motora AQM, kód prevodovky DUS za prevodovku z 1.9 TDI 66kW s kódom prevodovky DQY, EBJ,JDM? 
Je to vôbec možné? Je mi jasné, že obe poloosi sa musia dať iné, zotrvačník z pôvodného TDI atď. 
Ďakujem za pomoc a všetky užitočné rady. 

• 5 months later...
V 17. 7. 2022 at 19:54, Mark5 napsal:

Zdravím, rád by som sa informoval či ste sa niekto stretol alebo rovno skúsil vymeniť prevodovku na 1.9 SDI kód motora AQM, kód prevodovky DUS za prevodovku z 1.9 TDI 66kW s kódom prevodovky DQY, EBJ,JDM? 
Je to vôbec možné? Je mi jasné, že obe poloosi sa musia dať iné, zotrvačník z pôvodného TDI atď. 
Ďakujem za pomoc a všetky užitočné rady. 

Dobrý den,

Váš dotaz mě dost zaujal, protože jsem se o výše uvedené rovnou pokusil. Převodovku jsem vyměnil za 66kW, ale ukazovalo to špatně rychlost, na přístrojové desce byla nižší rychlost než skutečná. Takže mi to na tomto ztroskotalo. Ale ještě přemýšlím o tom, jestli by nešlo nějak přizpůsobit/vyměnit panel přístrojů. Vy jste výměnu realizoval? Pokud ano, zadařilo se?

Zdravím.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • je pravdepodobnejsie, ze sa ti nieco prihodi v zime, ked su posypane cesty. ak jazdis dialnice a dlhe trate, tak je tam tiez vacsia pravdepodobnost, ako ked sa len presuvas po meste na pomalo. ale tak to sklo sa moze poskodit aj v lete. tam su zase castejsie krupobitia, zver ti moze vybehnut, samotne sklo moze byt opotrebene a stare. je tam nespocet faktorov, co to ovplyvnuju. hlavne treba reagovat hned, ako si vsimnes nejake poskodenie, lebo casom sa to len zhorsi.
    • jako první krok je potřeba si na to zvyknout, tenhle infotaiment je SW chybami proslulý v Octavii nejvíc ze všech koncenovych derivátů ktere ho používají. Jak často se to bude objevovat zalezi na předchozím majiteli pripadne tobě podle toho jak k tomu pristoupis z pohledu aktualizace FW. Jestli to předchozí majitel neřešil v rámci reklamace, garančních prohlídek nebo toho že měl aktivovaný skoda connect budeš tam mít pravděpodobně puvodni FW.  Aby auto dostávalo OTA aktualizace musí mít aktivované hlavního uživatele. Další možnost je to udělat v servisu což mozna i budeš muset pokud je tam puvodni FW je možné že na ten OTA aktualizace nechodí a je třeba zajet do servisu pro tzv. velkou dílčí aktualizaci a pak ti postupně dojdou malé aktualizace.  Jaká je aktuální verze nevim jelikož nemám Octavii ale jinou značku a číslování verzí neni stejné 
    • Zdravím,  setkal jste se někdo? Před měsícem jse si koupil Octavia IV 2020, 2.0 - 110kw. Dnes jsem vyjel za kamarádem vše ok,a vykouřili jsme cigáro. Když jsem po té nastartoval a dal R - kamera se nezapla a ani Infotainment. Stalo se to někomu? A popř. jak řešeno?   Děkuji Resp. on se zapnul, ale nebyly vidět žádné ikony. Nesvítil úplně černě jako vypnutý ale šedě.
  • Create New...