gajeel9 Odesláno Prosinec 6, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2022 Dobrej večír mám takovej dotaz, mám MPI BSE s DSG převodovkou ale zadřel se mi motor kvuli olejovému čerpadlu, tak se ptám zda li jde vyměnit motor kterej je z Manualu. Stejný typ 1.6 MPI BSE ale s manualní převodovkou, bude pasovat ten motor na DSG převodovku ? Nejsem si moc jistý. Díky moc za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Prosinec 7, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2022 (upraveno) 1.6 MPI s DSG převodovkou neexistuje, máš tam klasický automat “Tiptronic” Aisin s hydroměničem ale každopádně motor sedí 🙂 Upraveno Prosinec 7, 2022 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gajeel9 Odesláno Prosinec 7, 2022 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2022 Se omlouvám to má bejt u dvojkové ovce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Prosinec 7, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2022 Tam také není DSG, tyto motory DSG neměli to samé 1.6 a 2.0 FSI v automatu mají taky měnič 🙂 akorát to hodně lidí neví 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.