Jump to content

vrzani od zadniho kola, destičky ok

michsva

Recommended Posts

zdravím všechny,

začalo mi skripat zadni kolo. Pri lomcovani autem nahoru dolu a do stran ani tuk... sundal jsem trmen a tocil kolem kdyz bylo na heveru, mel jsem neutral a ozyvalo se drhnuti a vrzani v miste hned za kolem jakoby z homokinetickeho kloubu ale manzeta je netknuta... to vrzani je v jednom miste pri otaceni kloubem.. napada nekoho co by to mohlo byt? popripade jak lepe urcit v cem je problem? predem diky.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • zdar , mám problem s oc. 1 1.6 75kw, na diag. mi neustale vypisuje na 1 a 3 valci vynechavani zapalovani  vyměna zapa.kabelu, sviček zapalovaci civka , tlaky ve valci v pohodě, byl bych rad za každou radu 
    • No jasně, už to dává smysl. Jsem z původního textu nepochopil, že jsi neměnil i stínítko 😄  Takže třeba "vnitřní" držák máš původní? Já mám totiž dvojité stínítka, tak jestli to půjde z nich nakombinovat 😄 
    • @MorDecaY slnecne clonitka aj lampicky su z VW Golf 5 GTI. Clonitka su rozmerovo uplne rovnake, akurat drziak, ktory sa zasuva do stropnice a skrutkuje ma Octavia a Golf iny, je ho nutne vymenit, nepasuje do otvoru na Octavii. Kabel ide tou tenkou "tyckou", ktora ide zo stropnice. Na jej konci su dva PINy, ktore z nej trcia. Odstranil som teda vsetko okrem tychto PINov, demontoval samotny drziak za pomoci fenu a osadil kabelaz na PINy naspat. Zo slnecnej clony je kusok kabelaze a konektor, dlzka asi 10cm. Konektor na konci som cvakol a pridal tam svoj, kedze som mal iba ciastocky povodnej kabelaze. Vysledok je, ze mam v aute clonitka z Golf 5, drziak z Octavie 2, lampicky z Golf 5 a custom made kabelaz. Ako linky som pouzival iba tieto dva: https://wirer.sk/f3_led-makeup/ https://www.drive2.ru/l/471252883761791420/   Lampicky: 1K0947109 Cislo dielu konektoru pre lampicku: 1J0971972 Cisla dielov pre samotne clonitka netusim, ale prakticky ze pasuju poznas hned - rozmerovo musia byt rovnake ako O2 a musia mat z nich trciaci kabel. Pokial viem, pasuje automaticky Golf 5, Golf 6, myslim ze aj Passat B6, B7. Dokonca myslim aj, ze som niekde videl ze pasuju aj z Golfu 7, ale to si isty nie som. 🙂 Mozes skusit 
  • Create New...