wrccko Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Tiež si myslím, že je to totálka, spomínam si keď sme mali ešte na OI veľký klinec(hřebík) tak po oprave sa na tom dalo maximálne jazdiť tak, že ti dnu dali dušu a gumu zalepili, ale to koleso potom nie je vyvážené, takže išlo ako rezerva :o Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Jj, opravu s vložením duše praktikujeme doma na Fáčko do lesa, ale u Okty... Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Jak jsem psal, me uz jednu gumu po sroubu lepili a je to uz rok v pohode...mluvil jsem s mechanikem, zitra tam jedu kvuli necemu jinemu, a rikal mi, ze jestli je to v dezenu, tak to pujde opravit bezproblemu...jenze nedokazu posoudit, jestli je to jeste v dezenu, podle me je to tak na pul..takze asi dve gumy nove :o Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 to je dobře velká svińa :o to jsem zvědav jestli to zvládnou zalepit Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Pořádnej kus železa, to se taky mohlo zvednout a trefit někoho kolemjdoucího :FEVE: Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 guma v haji :) ... ted resim chlapi dilema, jestli dozadu nestaci jedna guma? 8mm vs 6mm? Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 (upraveno) Nedokazali opravit? :) Knot by se asi neprilepil pres ten oblouk v pneu? :-/ Myslim,ze by to mohlo jit... Hele,myslim,ze rozdil dvou mm je jeste v pohode...Nebo kouknout,co je sjety nejmin a dat na napravu s novou pneu,jdno na kterou.. Upraveno Duben 15, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Co to je za gumu?? ...Asi 18" co?? Přijde mi škoda to vyhodit :) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Jj,Michal ma 18" predpokladam,ze klasika 225/40.. :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Tak to můj zájem opadá, já mám jen 17". Ale myslím, že to opravitelný rozhodně je. Před pár lety jsem měl jednu gumu proraženou vyloženě z boku a docela dost a nějak to zavařili. Bylo vidět, že to nějak obrousili a "zatavili" tam kus gumy, nevím přesně jak. Tohle oproti tomu vypadá jako drobnost :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Tak opraviteľné to možno je(otázka je koľko sa s tým treba babrať) druhá vec, je že si to nezoberú na zodpovednosť :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Jj, tak nějak to bude. Já to měl tenkrát taky "bez záruky", prostě buď a nebo. Ale drželo to. Nikomu to nenutím, jen jsem se ptal, páč kdyby to byla 17" a měl to Michal vyhodit, tak to bych to radši dojezdil :) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 I diry v bocnici pneu se dneska daji opravit,ale ne vsechny.. :) Jakmile je porusena bocnice,nebo zlomeny bocnice (draty) tak se to opravit neda..A druha vec je jak pisete,ze si to malo kdo veme na triko.. :( Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Jak pisete kluci, opravit to jde, opravit jde skoro vsechno. Ale je to naboku, takze ten knot by tam dat nesel, uz tam nejsou kordy(ty dratky) a muselo by se to delat zevnitr, udelala by se tam trosku bublina a bylo by to bez zaruky..a to si na triko nevemu..navic nejezdim porad malyma rychlostma a planuju dovolenou s kamaradama zase, kde je auto plne nalozene atd, takze ani cizi zivoty riskovat nechci...urcite poridim novou..otazka fakt jestli jen jednu nebo obe.. Nevim, jestli by to treba nevadilo ABS nebo ESP? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 No pokud je tam rozdíl cca 2mm, tak není co řešit. Pokud máš na druhé straně něco, co má aspoň polovinu vzorku, tak je to v poho. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 druha zadni pneu ma 6mm no...jeste pomerim ty co jsem letos dal na predek, jestli nemaji treba vic mm... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 pěknej šroub! tohle už bych taky neopravoval, max. v drážkách, protože ten knot z toho pak kousek trčí.. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Michale klidně dej jenom jednu, problém s tím žádný nebude. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Okej, taky si to myslim, ze by to nemuselo nic delat... Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 tak guma vymenena...ta pichla by nesla opravit, mela vevnitr rozedrene kordy, ten sroub byl k*revsky dlouhy.. takze jsem ji tam rovnou nechal.. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 TAk aspon,ze zas uz v klidu jezdis..Ale je to skoda,jsou to vylozene vyhozeny prachy.. Jenze s tim proste clovek nic neudela bohuzel.. :) Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 sice vymena gumy, ale klidny spani.. teda vlastne klidny jezdeni beze strachu Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Co jiného s ní taky. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Cau kluci, potreboval bych poradit.. Posledni tyden me zlobi pipina, ze nejsem pripoutany...Proste si jedu, samozrejme pripoutany a nekdy z niceho nic, zacne pipat, ze nejsem pripoutany a zase prestane, je to proste nahodne, takze bych to videl na nejaky konktakt, to je jasne. Ale ted potrebuju vedet, jestli to muze byt nejaky kontakt uvnitr te "krabicky" kam zapinam pas nebo tam nekde vede kablik treba pod sedacku?? Diky mooc, je to docela otravne ;) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Tak to pípání vypni a máš po starosti. Pokud se chceš poutat (jakože předpokládám, že ano), tak to děláš kvůli sobě a ne kvůli nějakýmu pípáku ;) PS: Vím, že je to rada "nad zlato", ale prostě si nemůžu pomoct. Nejjednodušší a nejúčinnější :P Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 To urcite jo, ale rad bych to odstranil, jsem typ, ze nechci mit zavady na aute ;), ikdyz je to prkotina. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Tak uvidíme, co kdo vymyslí. Třeba to půjde nějak pošéfovat, ale mám obavu, aby to neskončilo tím, že bys musel za dvojku koupit novej uchycovač, protože se v něm vymačkal nějakej kontakt a dostat se k tomu nedá ;) Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 na stribrne octe jsem mel ten samej problem.. vadnej kontakt v tom "uchycovacu" nebo jak tomu rikate.. nez resit novej, tak jsem to nechal vypnout. Pac se pasam automaticky, tak me to nikdy nebolelo.. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 nemuze to byt treba nejak zaoxidovane? nepomohl by nejaky sprej na kontakty? Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 To spíš bude upadlý nějaký drátek než zaoxidované. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky