Marcel30 Odesláno Únor 17, 2023 Sdílet Odesláno Únor 17, 2023 (upraveno) Dobrý den, po vypnutí blinkrů se po určité době nahodile vrací zvuk jako by byly blinkry zapnuté a to v různých rytmech. Blinkry ale v ten okamžik neblikaji jen cvaka přepínač varovných světel. Myslel jsem si že je tedy vadný a vyměnil ho ale problém přetrvává. Nemáte někdo prosím podobnou zkušenost a radu co s tím ? Octavia Tour 1 rok výroby 2009 Upraveno Únor 17, 2023 uživatelem Marcel30 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 17, 2023 Sdílet Odesláno Únor 17, 2023 Předpokládám, že spínač si dával nový a adekvátní kvality, pokud ano, problém přetrvává v naprosto stejném projevu, tak bývá problém páčka blinkrů-přepínač 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marcel30 Odesláno Únor 17, 2023 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2023 Nový je , sice z druhovýroby ale projevy stále stejné. Páčka působí pevně nevychozeně ale podívám se na ní diky za tip. Ještě mám postřeh, když vytáhnu a po chvíli zandam zpět pojistku výstražných světel tak je ticho. Když to samé udělám s pojistkou směrovek tak to zmateně zacvaka jako při popisovaném problému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Únor 18, 2023 Sdílet Odesláno Únor 18, 2023 Měl jsem podobný problém a taky jsem mylně podezříval spínač varovek. Byla to páčka blinkrů a stačilo ji prostříknout kontaktolem a je roky klid. Dokonce jsem ani nic nedemontoval, hadičkou stříkl do škvíry v jedné a ve druhé poloze páčky blinkrů a bylo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marcel30 Odesláno Únor 18, 2023 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2023 před 14 minutami, borlan napsal: Měl jsem podobný problém a taky jsem mylně podezříval spínač varovek. Byla to páčka blinkrů a stačilo ji prostříknout kontaktolem a je roky klid. Dokonce jsem ani nic nedemontoval, hadičkou stříkl do škvíry v jedné a ve druhé poloze páčky blinkrů a bylo... Děkuji za odpověď. Koupím sprej.Vyzkouším. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.