ericfrost Odesláno Květen 1, 2023 Sdílet Odesláno Květen 1, 2023 (upraveno) Zdravím, mám Octaviu 3 r.v. 2015, model 2016 Infontainment Columbus Minulý týždeň mi z ničoho nič prestali fungovať funkcie v infontainmente. Konrétne Smartlink, GPS, Voice, Phone a z Media mi zmizol Bluetooth. Po prečítaní xy foriek som narazil na Skoda portal, kde sa dá stiahnuť nová aktualizácia máp podľa VIN. Tú som stiahol, extrahoval na 64GB SD-Kartu, no po vložení do SD slotov v aute, mi vyskakuje chyba: "Chyba: data nedostupná. Vložte zdroj s daty pro aktualizaci softwaru nebo zkontrolujte zdroj." SD-Kartu som skúšal formátovať na exFAT, NTFS avšak bez zmeny. Takisto som skúšal obe SD Sloty v aute, ale taktiež bez zmeny. Prvotne som chcel použiť 32GB SD kartu, avšak na tú sa mi to nevošlo. Chcem sa teda opýtať, či sa z vás niekto nestretol s rovnakou chybou, a ak ano, ako ste ďalej postupovali ? Do prílohy tatkiež pridávam fotky chybových hlásení a verzie infontainmentu. Vopred ďakujem za každú pomoc. Upraveno Květen 1, 2023 uživatelem ericfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palushky Odesláno Květen 9, 2023 Sdílet Odesláno Květen 9, 2023 Mam rovnaky problem. Mapy stiahnute a extrahovane na 64 GB SD kartu, karta vlozena do SD slotu v aute, objavi sa kratke info o tom, ze v SD slote sa nachadza karta s datami na aktualizaciu SW, nasledne po zvoleni volby aktualizacia map v navigacii Columbus sa system snazi najst zdroj dat, avsak dostavam rovnaku hlasku ako ericfrost. "Chyba: data nedostupna. Vlozte zdroj s daty pro aktualizaci softvaru nebo zkontrolujte zdroj." Aktualizovane mapy som stahoval podla VIN zo skoda-auto portalu na MAC. V tomto vidim asi jediny mozny zdroj chyby...viete niekto poradit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 10, 2023 Sdílet Odesláno Květen 10, 2023 ericfrost: pravdepodobne se ti smazali FEC a je treba je obnovit online. Muzes zajet do skodovky a nebo ti to mohu udelat ja v okoli Mikulova popr. v Brne. Palushky: Videl bych to na spatne stazene mapy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.