Přejít na obsah

Napojení nové jednotky centrálu

Doporučené příspěvky

Ahoj,

Pardon, že píšu sem, ale nic lepšího mě nenapadlo. Mám Caddy 2008 van a mám problém s centralem. Jednotka centrálu je stejná jako Octavia ii nebo golf, tak si myslím, že i kabeláž by měla být podobná. Je to 1KO 959 433 CP

Nefunguje dálka a když nedám klíč do polohy zapalování, tak nefunguje ovládání všech zámku přes řidičovi dveře. Po zapalování už můžu odemykat auto dverma u řidiče.

Rozhodl jsem se, že přidám do systému neoriginální jednotku blow 50, byly k tomu dva klíče spárovaný. Takže potřebuju vědět kam mám napojit +12V z té nové jednotky. 

Zkusil jsem to měřit a přišel jsem na to, že uprostřed je konektor s hnědým a žlutozeleným a tam se objevuje napětí při zamykání a odemykání. Nicméně, když to napojím tam, tak zámky necvakaji.

Takže pokud by někdo věděl, kam to napojit, nebo kde to mám měřit, abych to našel, tak budu rád.

Neoriginální jednotku jsem koupil proto, že byla levná a nemusím přes diagnostiku řešit novou originální jednotku, když ji nemám.

díky za postrceni

IMG_20230614_134413.jpg

Odkaz ke komentáři

Ked mas dorabku tak tu musis zapojit na staly prud a potom najst vo dverach vodica zamykanie a odomykanie,u o2 to ide cez jeden kabel,zamky su ovladane minusovym polom takze ak to budes hladat,tak zacvaknut zamok na vodicovych dverach a skusackou hladat,ale ak to chces iba dopojit na komfortku aby ti odomykalo cez komfortku, tak to si niesom celkom isty ci to tak pojde. Ak ti ale zostavaju zamknute vsetky dvere tak chyba bude prave v komfortke,mam podobny problem ze to obcas zostane uspate vsetko a cakam momentalne az mi pride druha,samozrejme uz aj s dialkovym ovladanim lebo terajsiu komfortku mam bez do.

Upraveno uživatelem jofa
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...