Jump to content

Vypínání android rádia ve VW Golf V 2004

Recommended Posts

Dobrý den,

chtěl bych vás poprosit jestli by mi někdo neporadil co dělám špatně při zapojení andorid radia protože už jsem naprosto zoufalý...

Jedná se o rádio z číny (link dole) a auto VW golf 5. řady 1.9 tdi 77 kw, rok výroby 2004.

Autorádio sem zapojil a funguje skvěle, do doby než se bohužel nevypne, což nastává zákonitě po 2-5-10 minutách... podle manuálu jsem rozpojil červený a oranžový drát, aby se zapínalo a vypínalo klíčkem, ale bohužel právě proto se pak po chvílí vypne, nebo občas se klíčkem ani nenahodí. Pokud jsem nechal červený a oranžový drát zapojený, rádio běželo pořád, ale taky se samozřejmě vůbec nedalo vypnout a vybilo by tak baterii.

V rádiu jsem nastavil přesně typ vozidla který tady uvádím.

Na internetu jsem dál našel videa o přehození červeného, žlutého a oranžového kabelu, tak jsem to vyzkoušel na všechny způsoby ale buď se rádio nezapnulo vůbec nebo zase bylo zapnuté pořád.

Měl by prosím někdo nápad co s tím? Popřípadě setkali jste se s něčím takovým? Děkuji za jakoukoliv pomoc

(https://www.aliexpress.com/item/1005005226188551.html?srcSns=sns_SMS&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=21066457100&aff_fcid=626a04214eac43abb9e4bcd422028f69-1690196130227-05868-_mOXRaBk&tt=MG&aff_fsk=_mOXRaBk&aff_platform=default&sk=_mOXRaBk&aff_trace_key=626a04214eac43abb9e4bcd422028f69-1690196130227-05868-_mOXRaBk&shareId=21066457100&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=236c91e1f6514466bed24d4fcd5c7870&afSmartRedirect=y)

IMG_4538.jpeg

IMG_4508.jpeg

IMG_4560.jpeg

IMG_4558.jpeg

IMG_4563.jpeg

IMG_4574.jpeg

IMG_4566.jpeg

IMG_4573.jpeg

Ahoj. Předem upozorňuji že zapojení je takto pokud se používá krabička vždy se musí rozpojit oranžovo červený konektor pak funguje vypnutí klíčem pokud se nepoužívá krabička nechá se zapojení ,ale u tohoto vozu doporucum nechat . Další věc neprehazovat dratyba pokud to nekdo udělal vrátit zpět.  Vše další lze nastavit v nastavení. Je třeba napsat zda funguje to co má signalizace otevřených dveří na panelu , ztlumení posvícení při zapnutí světel případně přepnutí z bílého pozadí na tmavé v noci. Je toho spousta je třeba pořádně popsat co to dělá a jak je to nastavený.

PS. Aby y to hrálo je NUTNE dokoupit napajeni anteny jinak rádio hraje velice špatně.Vsechny tyto radia potřebují toto udělátko. 

Edited by Tomdlouhan

Dobrý den, no já právě oranžový a červený kabel rozpojil, ale potom se mi právě stane, že se rádio vždy samo po třeba 5 minutách vypne, nebo naopak nejde zapnou vůbec.

Takže kdybych odpojil tu krabičku a zapojil oranžový a červený, tak funguje - vypnu klíček, vypne se rádio a naopak? 

Signalizace dveří funguje, změna podsvícení nebo tmavý/světlý režim bohužel ne, když jsem šel do nastavený tak jsem bohužel nic moc extra nastavení nenašel, i když jsem vstoupil do toho zákódovaného, viděl jsem že ostatní rádia mají daleko více možností ale u tohoto nevím jestli se k tomu jde dostat nějak jinak než přes nastavení. 

O tom rádiu jsem také četl, ale jestli to chápu správně, tak to je jen co se týče signálu rádia a ne zvuku obecně? Protože já používám jen písničky přes telefon.