Guest houmik Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 (upraveno) Kamarad vcera prejel na dalnici srnku a neco mu prorazilo hranu chladice, ale neni to nic velkyho, potrebovali bychom to nejak provizorne opravit, jelikoz jsme ve Vidni a on se musi nejak dostat 170 km domu... nasel jsem na netu nejaky tmely na takovy veci, co myslite, pujde to tim? Budu rad za kazdou radu, jak bychom to tady mohli opravit. Bohuzel vymena neni mozna, nejsou tu na to prostory, naradi, lidi a ani penize moc nejsou... Auto je odstaveny u dalnice na benzince, takze se tam poradne ted ani nedostanu... nasel jsem neco takovyho http://www.autodoplnky-hobbycar.cz/tmel-na...28g-p-4397.html Upraveno Květen 26, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 tohle jsem kdysy ze stejného důvodu řešil s favoritem,koupil jsem jaký si sypký cosi,utěsnilo to ,ale taky zasr***lo celý vodní system,takže bych volil ten tmel. Odpověd na otázku : ano funguje to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 (upraveno) Jo tyhle dvousložkový tmely co se hnětou jako modelína jsou poměrně dobré, jen se obávám, že místo nevyčistíš, že ti pořád bude prosakovat voda, pokud je to prázdné tak to bude v pohodě, nezapomeň na technický benzín na odmaštění, ještě se prodává takový hliníkový prášek, nasypeš to do vody a utěsní to mikrotrhliny (i netěsnost kolem lepidla tmelu...) Reakce na škodíka: pár krát jsem použil u několika aut a bez špatné zkušenosti... Upraveno Květen 26, 2010 uživatelem Murder 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 ok, diky moc, musime to vyresit nejak rychle, nejspis to zitra spachame 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 joo..tím tmelem to jde......hlavně né ty sračky co se leju do vody a že to zacpe malé dírky...to néé..to je vražda..tohle bude fungovat jako nouzovka...ale ať sebou radši veze zásobu vody a G12ky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 Nevím fakt jsem s těmi sračkami neměl problém, cpal jsem ji do BMW, Tranzita a Opla, ale to je jedno tak nepoužij, třeba má Octa tenčí kanály. A G12, bych tam nelil, na dojezd domů bohatě stačí destilka, už nemrzne a stejně to bude při opravě vypouštět.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 zitra zkusime sehnat ten tmel a uvidime, jak se nam podari utesnit ty dirky, kdyztak bychom sehnali jeste ten pripravek do chladice :lool: musi to ujet jen tech 150 km, pak se vymeni chladic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Květen 27, 2010 Sdílet Odesláno Květen 27, 2010 hele, tam Ti pomuze jakakoliv sracka na benzince koupena k oprave chladicu, proste to tam naleje at ne kape a tim padem ne straci vodu a pokud to delsi dobu nebude kapat tak to ani nemusi opravovat. Kamos to nalel do A4 pred dvema rokama a celou dobu ma klid. Daval tam Wurth neco, a pak nalel vodu a ma pokoj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 27, 2010 Sdílet Odesláno Květen 27, 2010 no jde o to, ze je tam proste "dirka" a tu tim sajrajtem do chladice nezacpeme. Uz jsme koupili nejaky to lepidlo na to + k tomu tu smes do chladice. Zitra rano na to vlitneme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 tak oprava se zdarila, kamarad je ca. 10 km od domova :) jen jsme jeste zjistili, ze nejde starter :) :( kdyz uz, tak uz :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 Tak holt vždycky někoho poprosí, aby ho štouchl - jako ve Vrchni, prchni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Květen 29, 2010 Sdílet Odesláno Květen 29, 2010 Důležitý že je doma, chladič vymění už i na ulici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.