Přejít na obsah

*** POMOC ***

Guest houmik

Doporučené příspěvky

Kamarad vcera prejel na dalnici srnku a neco mu prorazilo hranu chladice, ale neni to nic velkyho, potrebovali bychom to nejak provizorne opravit, jelikoz jsme ve Vidni a on se musi nejak dostat 170 km domu... nasel jsem na netu nejaky tmely na takovy veci, co myslite, pujde to tim? Budu rad za kazdou radu, jak bychom to tady mohli opravit. Bohuzel vymena neni mozna, nejsou tu na to prostory, naradi, lidi a ani penize moc nejsou... :rolleyes: Auto je odstaveny u dalnice na benzince, takze se tam poradne ted ani nedostanu...

nasel jsem neco takovyho

http://www.autodoplnky-hobbycar.cz/tmel-na...28g-p-4397.html

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Jo tyhle dvousložkový tmely co se hnětou jako modelína jsou poměrně dobré, jen se obávám, že místo nevyčistíš, že ti pořád bude prosakovat voda, pokud je to prázdné tak to bude v pohodě, nezapomeň na technický benzín na odmaštění, ještě se prodává takový hliníkový prášek, nasypeš to do vody a utěsní to mikrotrhliny (i netěsnost kolem lepidla tmelu...)

Reakce na škodíka: pár krát jsem použil u několika aut a bez špatné zkušenosti...

Upraveno uživatelem Murder
Odkaz ke komentáři

hele, tam Ti pomuze jakakoliv sracka na benzince koupena k oprave chladicu, proste to tam naleje at ne kape a tim padem ne straci vodu a pokud to delsi dobu nebude kapat tak to ani nemusi opravovat. Kamos to nalel do A4 pred dvema rokama a celou dobu ma klid. Daval tam Wurth neco, a pak nalel vodu a ma pokoj.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...