Miroslav92 Odesláno Srpen 13, 2023 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2023 Dobry den, vcera jsem privezl ,,novou" octavii 3 1.5 tsi, r.v 11/2018 najeto 115tis km, vedel jsem o problemech pri rozjezdech (klokan), ale nic takoveho nepozoruji, co me trapi tak je skubani pri zrychlovani, napr. z 3 rychlosti na 4 a plyn na podlaze, nevi nekdo jestli je to normalni vlastnost tohohle motoru, nebo je problem jinde? Auto je pravidelne servisovane, zachovale 👀 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomas.merkl2 Odesláno Prosinec 31, 2023 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2023 Dobrý den, také mám 1,5 TSI už od nájezdu 14 000km a bude to vlastnost. Dělá mi to také. Né tedy vyložené škubaní, ale lehce vynechává. Jako by byl motor přidušený a nejede jak by měl. takový z toho mám pocit. Mělo by to způsobivat GPF. Něco jako filtr pevných částic. Tomáš M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
georg998 Odesláno Červen 17, 2025 Sdílet Odesláno Červen 17, 2025 Ahoj, mám stejný problém . Přišel jsi na něco? Auto mám v servise a na nic nepřišli. georg998@seznam.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.