Woytman Odesláno Prosinec 9, 2023 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2023 (upraveno) Zdravím, jdu za vámi pro radu. Při jízdě mi z ničeho nic začal neuvěřitelně bouchat v motoru, motor ztratil výkon a čím více plyn jsem dal, tím více začal klepat a k 90km/h jsem se horkotěžko dostal. Ještě jsem vypozoroval, že když jsem jel z kopce a vyřadil, hluk byl daleko nižší. Kontroloval jsem vačku a uložení vačky, ale ta se zdá být OK. Blok motoru proražen též není, setrvák s spojkovou sadou je 2 roky starý Sasch. Tudíž jsem se pustil do klikové hřídele -> šály/ojniční ložiska jsou KO viz. fotka v příloze Otázky zní: 1. Je možné, že to způsobují pouze šály? 2. Musím měnit i kliku nevypadá úplně špatně, ale ani perfektně... přikládám fotku 3. Musím měnit i ojnice? 4. Nějaké rady, na co se ještě zaměřit a co vyměnit když už mám motor venku z auta? Díky všem za váš čas a rady 😉 Přikládám fotky i video se zvukem motoru: Upraveno Prosinec 9, 2023 uživatelem Woytman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VojtěchFišer Odesláno Říjen 8, 2024 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2024 Ahoj, Bylo to tedy těmi šaly nebo závada byla eště někde inde,mám ten samý problém dnes jsem šály rozebral a přijdou mi celkem v poho díky za upresneni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.