Přejít na obsah

Octavia 1 1.9 TDI 81 kw nestartuje


Doporučené příspěvky

Dobrý deň, prosím o predbežnú radu. Včera som normálne naštartoval a prešiel 30km, hodina odstávky, potom opäť naštartoval a ušiel 10km na pumpu, kde som natankovať. Idem naštartovať , motor naskočil cca na 1s a hneď vypol. Potom už nič, len cvaknutie a vybudovanie hodín a kilometrovnika po otočeni do polohy 3. Nepomohli ani štartovacie káble. V noci som nabijal, stavu všade dáva - rádio, svetlá, sťahovanie okien. Bude to baterka? Má cca 6 rokov alebo štartér? Káble som prechádzal aj svorky. Ďakujem za rady

Odkaz ke komentáři

Po zkušenostech bych šel nejdřív po baterce. Já dojel k obchodu a při odjezdu zapnu klíček a kontrolky, rádio ok, při startu motor ani ťuk a všechno zhaslo. Po chvilce zase kontrolky rádio ok, start nic a zase vše zhaslo. Přes kabely ani ťuk. Myšlenky na startér, po roztažení normálně motor jel. Po zaparkování doma nový start - nic. Při běžném měření obyč voltmetrem se tvářilo ok. Absolvoval jsem nákup a výměnu startéru a nic, zbytečná investice a námaha.

Koupil baterku a vše jelo hned ok. Baterka je zrádná...

K těm kabelům - měl jsem slabé, je potřeba mít kvalitu jinak to neproteče pokud je baterka opravdu ko. Když baterka jen zesláblá tak stačí i slabé kabely (doporučeno nechat nějaký čas jen zapojené než se startuje, za tu dobu něco do té slabé baterky nateče i slabým kabelem).

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...