Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Dobrý deň, 

hľadám pomoc pri technickom probléme s mojim autom. Mam Škodu Octavia II Combi, TDi 103 kW. Pri zamykaní auta nedôjde k zamykaniu pravých predaných a zadných dverí. Pravá časť auta sa neuzamkne. Tak isto ak použijem zamykanie kľúčom v dverách. Neviem kde môže byť chyba.

Nedávno som mal problém s pravým predným oknom, kde nefungoval mechanizmus sťahovania okna. Z dverí sme vybrali motorček okna a chceli sme ho vyskúšať ma inom aute či môže byť problém v ňom. Môže to mať súvis s týmto motorčekom? 

Tak isto som si všimol v ten istý deň čo som zistil že nefunguje zamykanie, že mi nefunguje smerovka na späťaku na tej istej strane. Neviem či ti všetko ma nejaký súvis ale chcem to hlavne rýchlo vyriešiť kvôli zamykaniu dverí. 

Ďakujem za každú pomoc.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
V 15. 12. 2024 at 14:54, pavel71 napsal:

myslim že bude v háji zámek  bud pokus o opravu nebo jinej 

a to okno ja bych kouk jestli neodešel mechanismus stahovaní 

https://www.club-opel.cz/viewtopic.php?f=150&t=283

prava strana bude stejnej postup 

https://www.club-opel.cz/viewtopic.php?f=150&t=190

Ještě bych měl jeden dotaz, ty dveře mají aktuálně tedy asi aktivní nouzové uzamčení, tedy nejsou otevřít zvenčí.

Zároveň se mi tam jistým nedopatřením povedlo aktivovat dětský zámek, tedy, nedou ani zevnitř. Je to bizarní problém, já vím.

Ovšem otázka zní, dá se ten zámek nějak odjistit pod tapcem, ten se m ipovedlo sundat.

Odkaz ke komentáři
před 17 hodinami, pavel71 napsal:

většinou mi zabírá odmykat a do toho pěstí pobouchávat dveře v místě kde je zámek 

naposled fábie 3 dveře sem otevřel během 20 minut 

To bych chápal, kdyby se zámek zasekávyl a nešel odemknout. Problém je, že v méme případě je samotný zámek odemčený, jen má aktivované pojistky pro otevření klikou (z obou stran).

Nemůůže ta dětská pojistka jít obejít třeba nějký signálem přes OBD?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...