Přejít na obsah

Petmen tuning by L&K

Doporučené příspěvky

jo tak to chapu

tak trosku jsem se rozhodl predelat spodni cast meho vozu (podvozek atak...)

225/40 18 sundam ze zadni osy a dam to same co mam na predku. dneska jsem je obednal. 205/45 18 Goodyear eagle NCT 5 (ramflety) :palec:

dal budou na rade podlozky. jelikos maji zbytecnou tlousku 25mm tak je utocim na 20mm a tim padem vice utopim obe napravi dovnitr a nebude mi nic branit to poradne slozit. az to vse vyladim obedna se sroubak a pekne auticko pujde k zemi :shock: :smich: :smich:

Odkaz ke komentáři
jo tak to chapu

tak trosku jsem se rozhodl predelat spodni cast meho vozu (podvozek atak...)

225/40 18 sundam ze zadni osy a dam to same co mam na predku. dneska jsem je obednal. 205/45 18 Goodyear eagle NCT 5 (ramflety) :)

dal budou na rade podlozky. jelikos maji zbytecnou tlousku 25mm tak je utocim na 20mm a tim padem vice utopim obe napravi dovnitr a nebude mi nic branit to poradne slozit. az to vse vyladim obedna se sroubak a pekne auticko pujde k zemi :shock: :palec: :palec:

Jo s 205kama to bude moc hezky! :lool: I ja mam 205ky na 17" bohuzel jen na 7,5".. ale mel jsem je nasazeny na 8,5" a vypadalo to asi takhle: :D

post-614-1277812069_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

kvalita foto nic moc.Az se koupi sroubak a utoci podlozky tak pujde jeste niz

:wink::wink:30062010307.th.jpg

momentalne niz nemuzu jelikos mam pevny podvozek.musim koupit stavitelny podvozek. kdyby mel nekdo zajem o ten muj stary bude k mani. je to Supersport.predni tlumice kompletni a zadni jen pruziny. necham to za 1500. zadni tlumice muzete nechat origo.

Odkaz ke komentáři

prave ze JOM je tvrdej.

hele ono si nevyberes vse vyjizdi ze stejne fabriky. a kazdy rika neco jineho. nekdo ze je jon na ho... a nekdo ho chvali.

ja mel uz na autech ruzne podvozky a vim ze V.maxx je slusnej neni to uplna pecka ale vydrzi 70tis km bezpecne na max slozeni

ja ale jsem se rozhodl ze si koupim KW,H&R,Weitec

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...